• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki powinien być facet do zabaw online?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Na mnie działało jak byłam w stałym związku i miałam pewność że w oczach facetach nie jestem dziwką. Wtedy mogę być szczera i otwarta seksualnie. Chociaż pewności nigdy nie mam ale to już źle o takim mężczyźnie świadczy a nie o mnie. Jak źle po związku się zachowa...
Wracając, tylko tak żeby nie przekraczać moich granic ani drugiej osoby. Wtedy mogę sextingować :D Chociaż ja to już tak mam z natury że u mnie są tematy tabu. Ciężko mi się przełamać ale nie idźcie tą drogą. Wobec partnera/partnerki szczerość na 1 miejscu :)

Kobieta

LaVolpe

Cichy Podglądacz
Sam sexting dla sextingu jako formy rozrywki u mnie nigdy nie działał. Dlatego te wszystkie ogłoszenia, że ktoś szuka dziewczyny do rozmów o seksie - nie dla mnie.
Potrzebuję relacji do tego aby można się było trochę pobawić bo obcy na mnie nie działają, cokolwiek by nie pisali i jak by nie wyglądali. Za to mój partner jak napisze jedno czy dwa słowa to już jestem gotowa.
Wracając do pytania w temacie, ja wolałabym widzieć twarz i może sylwetkę. Przyrodzenie gra u mnie mniejszą rolę

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
Na mnie działało jak byłam w stałym związku i miałam pewność że w oczach facetach nie jestem dziwką. Wtedy mogę być szczera i otwarta seksualnie. Chociaż pewności nigdy nie mam ale to już źle o takim mężczyźnie świadczy a nie o mnie. Jak źle po związku się zachowa...
Wracając, tylko tak żeby nie przekraczać moich granic ani drugiej osoby. Wtedy mogę sextingować :D Chociaż ja to już tak mam z natury że u mnie są tematy tabu. Ciężko mi się przełamać ale nie idźcie tą drogą. Wobec partnera/partnerki szczerość na 1 miejscu :)
Online ciężko zweryfikować, czy ktoś ma szczere intencje, ale jeśli się z kimś długo pisze to można wyczuć jego intencje