Ale co, tylko z Tobą może pisać?Ma być mój.
Trudne do uzyskania, ale w sumie nie jest takie nierealne.Ale co, tylko z Tobą może pisać?
No a jak, nie ma puszczania się po kątach.Ale co, tylko z Tobą może pisać?
Zależy kto się na co umówi, w samym sextingu pewnie trudno o monogamię, ale jak się na to ktoś zdecyduje to możemy mieć coś wyjątkowegoNo a jak, nie ma puszczania się po kątach.
No to oczywiste.Zależy kto się na co umówi, w samym sextingu pewnie trudno o monogamię, ale jak się na to ktoś zdecyduje to możemy mieć coś wyjątkowego
Nie pozostaje też bez znaczenia fakt, że w takich miejscach jak to, na jedną kobietę przypada wielu facetów. Więc łatwiej mieć faceta tylko dla siebie niż być tą jedyną dla jednegoNo to oczywiste.Chciałam trochę z humorem odpowiedzieć, aż się prosiło.
![]()
A czy czasem nie jest tak, że dla kobiet ważny jest u mężczyzny "całokształt", a nie tylko siurek i inne poszczególne części ciała?wielki kutas i sześciopak.
Całość sylwetki robi lepszą robotę niż pół kilo podwawelskiej. Za to jak już znamy to ciało to nawet sam „siurek” wystający ze spodni, potrafi nas rozpalićA czy czasem nie jest tak, że dla kobiet ważny jest u mężczyzny "całokształt", a nie tylko siurek i inne poszczególne części ciała?
Czy są kobiety, które podnieca widok samego fiuta, a nie widok całości?
Nie robię sobie rozebranych zdjęć - jednak gdybym robił, to na pewno nie zdjęć samego siurka, tylko całości sylwetki.
Dokładnie tak.No a jak, nie ma puszczania się po kątach.
Nawet jak ma bebzon i kutasa na 10 cm w wzwodzie ?Jak nie popełnia błędów ortograficznych to jest atrakcyjny. Jak potrafi użyć przecinków - jest wyjątkowy. Jak stawia kropki i wypowiada się pełnymi zdaniami, wtedy mam orgazm.
Kobiety zwracają na uzębienie u faceta. Nawet brak jednego zęba z przodu , to i tak skupi uwagę na nim niż na urodzie.Tak. Nawet jak nie ma zęba.
Dla mnie ktoś kto się posługuje nieswoimi fotkami. Np ściągniętym z netu czyimś brzuchemMam też coś takiego, że jak widzę spację przed znakiem interpunkcyjnym to bezpowrotnie taka osoba jest skreślona
Miło mi, że mogę dać Ci orgazm online.Jak stawia kropki i wypowiada się pełnymi zdaniami, wtedy mam orgazm.