• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki powinien być facet do zabaw online?

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Kobiety :) świat, bez nich byłby nie do przyjęcia... fajnie jest pogadać o wszystkim i niczym a Tym bardziej poflirtować online, zabawić się wspólnie z nieznajomą. W realu nie zawsze mamy odwagę przełamywać tabu, swobodnie rozmawiać o pragnieniach. To miejsce może być pewną furtką wirtualnych doznań :) Odpowiadając na pytanie... zarówno facet i kobieta w relacji online powinni być otwarci, swobodnie rozmawiać bez hamulców mam na myśli wyrażanie własnych pragnień, czy tak tu jest ? różnie z tym bywa, wiele złośliwości i przytyków można doświadczyć 🤷‍♂️

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
wielki kutas i sześciopak.
A czy czasem nie jest tak, że dla kobiet ważny jest u mężczyzny "całokształt", a nie tylko siurek i inne poszczególne części ciała?
Czy są kobiety, które podnieca widok samego fiuta, a nie widok całości?
Nie robię sobie rozebranych zdjęć - jednak gdybym robił, to na pewno nie zdjęć samego siurka, tylko całości sylwetki.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A czy czasem nie jest tak, że dla kobiet ważny jest u mężczyzny "całokształt", a nie tylko siurek i inne poszczególne części ciała?
Czy są kobiety, które podnieca widok samego fiuta, a nie widok całości?
Nie robię sobie rozebranych zdjęć - jednak gdybym robił, to na pewno nie zdjęć samego siurka, tylko całości sylwetki.
Całość sylwetki robi lepszą robotę niż pół kilo podwawelskiej. Za to jak już znamy to ciało to nawet sam „siurek” wystający ze spodni, potrafi nas rozpalić 🔥

Kobieta

Ekshibicjonistka

Cichy Podglądacz
Nie wiem czy ktoś was uprzedził, ale rozmawiamy o zabawach online.
Mam też coś takiego, że jak widzę spację przed znakiem interpunkcyjnym to bezpowrotnie taka osoba jest skreślona.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
A ja sobie wyobrażam. aczkolwiek nie akceptuję i nie stosuję zarazem.
Może coś wygrałem u tej pani.
Mam na myśli to, że mnie nie skreśli.
Chyba, ze wyobrażnia dla niej nic nie znaczy.;)

Ostatnia edycja: