• Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki powinien być facet do zabaw online?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Na mnie działało jak byłam w stałym związku i miałam pewność że w oczach facetach nie jestem dziwką. Wtedy mogę być szczera i otwarta seksualnie. Chociaż pewności nigdy nie mam ale to już źle o takim mężczyźnie świadczy a nie o mnie. Jak źle po związku się zachowa...
Wracając, tylko tak żeby nie przekraczać moich granic ani drugiej osoby. Wtedy mogę sextingować :D Chociaż ja to już tak mam z natury że u mnie są tematy tabu. Ciężko mi się przełamać ale nie idźcie tą drogą. Wobec partnera/partnerki szczerość na 1 miejscu :)

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Sam sexting dla sextingu jako formy rozrywki u mnie nigdy nie działał. Dlatego te wszystkie ogłoszenia, że ktoś szuka dziewczyny do rozmów o seksie - nie dla mnie.
Potrzebuję relacji do tego aby można się było trochę pobawić bo obcy na mnie nie działają, cokolwiek by nie pisali i jak by nie wyglądali. Za to mój partner jak napisze jedno czy dwa słowa to już jestem gotowa.
Wracając do pytania w temacie, ja wolałabym widzieć twarz i może sylwetkę. Przyrodzenie gra u mnie mniejszą rolę

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Na mnie działało jak byłam w stałym związku i miałam pewność że w oczach facetach nie jestem dziwką. Wtedy mogę być szczera i otwarta seksualnie. Chociaż pewności nigdy nie mam ale to już źle o takim mężczyźnie świadczy a nie o mnie. Jak źle po związku się zachowa...
Wracając, tylko tak żeby nie przekraczać moich granic ani drugiej osoby. Wtedy mogę sextingować :D Chociaż ja to już tak mam z natury że u mnie są tematy tabu. Ciężko mi się przełamać ale nie idźcie tą drogą. Wobec partnera/partnerki szczerość na 1 miejscu :)
Online ciężko zweryfikować, czy ktoś ma szczere intencje, ale jeśli się z kimś długo pisze to można wyczuć jego intencje

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Myślę że najlepszy partner do rozmów to taki który zaakceptuje kobietę która do niego napiszę bądź z którą się sam skontaktuje. Zazwyczaj faceci patrzą na to jaką kobieta ma figurę, jakie cycki czy jeszcze coś innego. Mało kto zagląda do wnętrza kobiety by poznawać jej charakter i to jaka ona jest. Facet powini co dążyć szacunkiem kobietę z którą pisze, nawet taka która jest mega uległa w sextingu. Tam też są pewne granice. Zapewne dla kobiet i wełny facet to właśnie taki 18cm+ i bez brzuszka, ale czy jest zachowanie, podejście do kobiety i jego szacunek klnie jest ważny??

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Zapewne dla kobiet i wełny facet to właśnie taki 18cm+ i bez brzuszka, ale czy jest zachowanie, podejście do kobiety i jego szacunek klnie jest ważny??
Zachowanie, podejście do kobiety i szacunek są najważniejsze i na tym da się coś więcej zbudować, ale przyjemny wygląd nie zaszkodzi ;)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Ja znowu jakoś tak ,najpierw wolałbym porozmawiać o wszystkim i niczym. A później dopiero po bzykać się online.
Wolę poznać kobietę i jeżeli charakterem mi będzie odpowiadać, to można pójść a krok dalej.