• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki powinien być facet do zabaw online?

Mężczyzna

Nameless

Cichy Podglądacz
Witam, przychodzę do Was z pytaniem:
,,Jakie cechy wyglądu, charakteru powinien mieć facet z którym kobieta miałaby ochotę pobawić się w sexting, wysyłanie fotek itp?"

Każdy wie, że podstawowym autem jest wielki kutas i sześciopak. Najlepiej żeby wyglądał jeszcze z twarzy jak Henry Cavill. Ale co jeszcze musi mieć w sobie oprócz tych oczywistych cech? Na co kobiety zwracają uwagę? Czy wgl brzydki facet ma szansę na zabawę online? Czy mały kutas może się komuś spodobać?
Może macie jakieś rady dla mniej atrakcyjnych facetów, którzy marzą o zabawie online z pięknymi kobietami?
A może kobiety wgl się tutaj nie bawią w sexting? Może ten cały sexting to tylko mit i nikt nie wysyła sobie tutaj zdjęć? Jak to wygląda?
Co wyklucza potencjalnego kandydata? Może jakieś zachowanie? Czego nie lubicie w facetach na takich forach?

Zapraszam do dyskusji

Kobieta

kaami

Nowicjusz
,,Jakie cechy wyglądu, charakteru powinien mieć facet z którym kobieta miałaby ochotę pobawić się w sexting, wysyłanie fotek itp?"

Każdy wie, że podstawowym autem jest wielki kutas i sześciopak. Najlepiej żeby wyglądał jeszcze z twarzy jak Henry Cavill. Ale co jeszcze musi mieć w sobie oprócz tych oczywistych cech? Na co kobiety zwracają uwagę? Czy wgl brzydki facet ma szansę na zabawę online? Czy mały kutas może się komuś spodobać?
Może macie jakieś rady dla mniej atrakcyjnych facetów, którzy marzą o zabawie online z pięknymi kobietami?
A może kobiety wgl się tutaj nie bawią w sexting? Może ten cały sexting to tylko mit i nikt nie wysyła sobie tutaj zdjęć? Jak to wygląda?
Co wyklucza potencjalnego kandydata? Może jakieś zachowanie? Czego nie lubicie w facetach na takich forach?

Zapraszam do dyskusji
Ale jak to z twarzy ma wyglądać jak ktoś? Jak pokazujesz twarz to od razu friendzone i na sexting nie licz.

Kobieta

blondi_

Cichy Podglądacz
Skoro chodzi czysto o sexting to musi być flow w rozmowie, tak żeby mnie zaspokajał słowami. Seksualnie i tak ogólnie musi się nam rozmowa kleić. No i na fotkach musi dobrze wyglądać. Tak, żeby mi się dobrze fantazjowało i robiło wilgotno od samego patrzenia. Musi mnie podniecać wizualnie i słowem. Przeżyję nawet bez fotki twarzy, ale to, co kluczowe w sextingu ma się prezentować stymulująco. Najważniejsze, żeby się dobrze gadało, bo chyba o to w tym chodzi. Rozmowa ma płynąć i myślę, że nie tylko w czasie samego sextingu.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
W sumie trochę zależy czego się oczekuje pewnie...
Jak do wymiany zdjęć filmików, to pewnie powinien mieć ciało Boga i bynajmniej nie buddy xD

Jak typowy sexting, to dużo rzeczy jest ważnych:
- umiejętność pisania, ładnie, składnie i z interpunkcją, żeby to się dobrze czytało
- wyobraźnia - bo bez tego ani rusz
- umiejętność też słuchania, aby dostosować się do potrzeb partnerki w pisaniu
- tak otwartość / elastyczność, chodzi mi tutaj o możliwość zaadoptowania się do każdej fantazji, do tematu itd.
- musi mieć seks w głowie, nie można pisać na podstawie książek, jak chce się coś dobrze opisać, zrobić nastrój, to trzeba to najpierw samemu przeżyć

No i pewnie jeszcze całkiem mała gromadka rzeczy mniej lub bardziej ważnych
Na pewno zgodzę się też z tym, że musi być to flow... Ktoś może zajebiście pisać i mieć doświadczenie, ale jak będą nadawać na innych falach to nic z tego nie będzie.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant

Zapraszam do dyskusji
Jak nie ma dobrej twarzy to lepiej niech nie pokazuje, sama sobie w głowie dorobię taką,jaka sprawia, ze robi mi się wilgotno.

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
Musi być przede wszystkim inteligentny, żeby się ciekawie rozmawiało, a nie jakieś suche „ale bym Ci wylizał cipe”. Twarzy nie muszę widzieć, może nawet wskazane żebym nie widziała i mogła zostawić coś wyobraźni. Ciało po prostu apetyczne i zadbane tzn. mile widziane wydepilowane miejsca intymne, jeżeli ma być wymiana zdjęć lub filmików. A najbardziej kręci mnie głos, rozmowy przez telefon gdy mam rękę akurat między nogami i robię sobie dobrze, a on wtedy mi mówi, że włożyłby tam swojego kutasa… no tak mniej więcej to sobie wyobrażam :)