• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki jest tak naprawdę smak cipki zdrowej kobiety?

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
To mu bardzo pomogło :D

A do tematu. Smak i zapach jest różny dla każdej kobiety, a nawet u każdej z nas może się zmieniać w zależności od różnych czynników. Jak chociażby dzień cyklu.
Przyznam, że sama czasem siebie kosztuję, a też mam okazję bawić się z koleżankami i powiedziałabym, że temu smakowi jest bliżej lekko kwaśnego jak miałabym wyciągać jakąś średnią.
A czasami Migdałowy jak jest płodna :)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Smak jest przyjemny, choć zapach jeszcze lepszy. :)
Zwykle lekko słony.
Jeśli kobieta pali albo pije dużo kawy, to wtedy potrafi być gorzki. Również etanol potrafi popsuć smak.
Zresztą to dotyczy obu płci - najlepiej nie pić i nie palić, a kawy unikać bezpośrednio przed seksem. To poprawia smak. Owoce również.

BTW, stroiczek jak zwykle wstawia tu swoje skróty dla wtajemniczonych, najpewniej z angielskiego. Czy nie mógłby pisać po polsku?

Kobieta

Justaaa96

Cichy Podglądacz
Robiłem minetkę kurtyzanom i wszystkie miały gorzki smak czy tak smakuje wulwa czy to efekt tzw upławów? jak tak to jak smakuje taka wulwa nastolatki zdrowej albo świeżo upieczonej studentki?
Znam smak zaró
Robiłem minetkę kurtyzanom i wszystkie miały gorzki smak czy tak smakuje wulwa czy to efekt tzw upławów? jak tak to jak smakuje taka wulwa nastolatki zdrowej albo świeżo upieczonej studentki?
slodki chociaż to zależy od fazy cyklu i jak zauważyłam od przyjmowanych leków

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Każda ma swój unikalny smak - dieta, faza cyklu i poziom podniecenia też na to wpływa
Drogie Panie - nie wstydźcie się swoich soczków, jak znajdziecie smakosza to bez skrępowania że coś tam może poczuć - nam właśnie to to czasem chodzi ;P