• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakaś ładna dziewczyna chętna na miłą chwilę u mnie w Bieńczycach? :*

HotYam

Cichy Podglądacz
Zapraszam Cię na miłe spotkanko jutro (wtorek) wieczorem do mnie do Bieńczyc :* Buziaki i odpisz szybko, czekam ;*

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
Hahaha na bank jutro tabun lasek będzie czekał pod Twoimi drzwiami w tych Bieńczycach 😅 Będzie problem którą wybrać 🤣😂

MarekP

Nowicjusz
Ostatnio pisałem z taką jedną miss z Warszawy i podpuściłem ją troszkę, że razem z żoną mamy ochotę na trójkąt i że kwota nie gra roli. Hehe, raz dwa podała swoją kwotę, a było to kilka tys. zł i była gotowa się zjawić :) Do Bieńczyc też by dojechała, ale musiałby tam stać dom z prawdziwego zdarzenia i bogaty gospodarz :)

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
No to przecież oczywiste że hajs zmienia postać rzeczy. Tyle że wnioskując po wpisie HotYam raczej nie jest On sponsorem ani nie szuka prostytutek 😉 Jego wpis jest raczej skierowany do "zwykłych" dziewczyn 🙂
Rikke jedziesz do Bieńczyc ?? 🤣😂

MarekP

Nowicjusz
@Rikke
Oj dałbyś nawet i więcej. Ale imienia i nazwiska nie zdradzę, choć są jej zdjęcia w sieci na tle ścianek :)

@kazuya
Zdaję sobie z tego sprawę :) Tu z forum to chyba tylko jakiś facet do niego przyjedzie :)

CumOnHerFace

Nowicjusz
Wiem że jesteś bardzo naiwny. Dużo prostytutek szuka w ten sposób jeleni którzy zapłacą 20 razy tyle za usługę, którą na codzień wykonują za 100 czy 200 zł. I o dziwo wielu naiwniaków się na to łapie!

Niektóre dziwki żeby podreperować budżet wchodzą na czaty i fora no i łowią. Za jednym razem zarobi tyle co za obciągnięcie dwudziestu fiutów... Żadna dziewczyna która nie jest prostytutką nie pójdzie na taki deal...

MarekP

Nowicjusz
@CumOnHerFace
Nie jestem naiwny, po prostu patrzę realnie. Na roksie laski VIP mają stawki nawet po 1 tys. zł za godzinę, tak ? A więc modelka zwłaszcza bardziej znana w światku może za cały wieczór spokojnie wziąć kilka tys. zł, nie jest to wygórowana stawka. A czy taka modelka ma anons na roksie ? No raczej nie, jeśli już to realizuje tylko i wyłącznie tego typu "przyjacielskie układy" i nie uważa się za prostytutkę ;)

CumOnHerFace

Nowicjusz
Te tzw. modelki różnią się od innych dziwek jedynie ceną. Spotkałem się kiedyś z tym, że ta sama laseczka dawała ogłoszenie jako VIP po 1000 zł za godzinę, a w inne dni jako "zwykła" panienka na godziny. Bo te "VIP" też mają konkurencję i nie ustawiają się do nich kolejki. A te dziewczyny z reguły mają wysoko ustawiony target finansowy. Jeśli myślisz że biorąc taką pannę z opcji "top class" za bardzo grube pieniądze dostaniesz sucz o "mniejszym przebiegu", to przykro mi, ale tak nie jest. Żadna diva nie jest warta więcej niż 200-300 zł za godzinę, choćby to była Ania Rubik czy Cameron Diaz.

MarekP

Nowicjusz
@CumOnHerFace
Wiadomo tego nigdy nie wiesz - weźmiesz poślubisz żonę swoją i też nie będziesz wiedział, czy nie sprzedaje się na godziny ;) Ale tak jak napisałem, wiem, że są dziewczyny, które korzystają tylko z okazji a na co dzień się tym nie zajmują. Ta z którą pisałem miała normalną pracę od rana do wieczora, więc nawet nie miałaby kiedy się sprzedawać na godziny ;)

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
fifi no to żeby rozwiać wątpliwości zdradź tożsamość tej celebrytki ;) Co tam, najwyżej wytoczy Ci sprawę cywilną o zniesławienie :) Skoro jest sławna to i o Tobie przez chwilę zrobi się głośno na pudelkach itd. 🤣

MarekP

Nowicjusz
@CumOnHerFace
Ja ją tylko nieco podpuściłem ;) Nie jestem bogaty :) Czasem marzę, żeby choć przez jedną noc być arabskim szejkiem i ściągnąć do siebie wszystkie celebrytki i modelki z Polski - tyle, że taki Arab z tego co czytałem płaci im nawet po 70 tys. zł, to trzeba na ropie siedzieć żeby tyle płacić :eek:

@kazuya
Nie ! :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
70 tys.? dawaj namiary do jakiegoś araba, zrobię sobie makijaż, załatwię perukę, sexy ciuszki i za taką kasę mogę być nawet kobietą na jedną noc :D

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
ps. wiem o jakie celebrytki chodzi, mieszkam w trójmieście i wystarczy do Sopotu zajrzeć i ,,popytać,, a te celebrytki i ,,dubajki,, to możesz je zobaczyć na pudelku :D