• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Taka fantazja żeby wybrać się z żoną do klubu, Puścić ją samą na parkiet i obserwować aż zainteresuje się nią jakiś facet, który później coraz odważniej jej dotyka i obmacuje a później może coś więcej..
Zabierz ją do Bizarriusza w Warszawie. Jak zacznie tańczyć napewno się taki znajdzie.

Kobieta

hotkaa91

Cichy Podglądacz
Taka fantazja żeby wybrać się z żoną do klubu, Puścić ją samą na parkiet i obserwować aż zainteresuje się nią jakiś facet, który później coraz odważniej jej dotyka i obmacuje a później może coś więcej..

To jest akurat fantazja jedna z łatwiejszych w realizacji o ile żona też tego chce 😉Odważnych facetów nie będzie brakować.
Przerabiałam to z moim mężem i polecam taką zabawę 😋 😈

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Moja fantazja to zrobić wycieczkę rowerową nudystów, gdzieś na odludziu oczywiście,

15164761_014_15b5.jpg

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Moja fantazja to zrobić wycieczkę rowerową nudystów, gdzieś na odludziu oczywiście,

15164761_014_15b5.jpg
Jechałem kiedyś tak 😁 Bardzo przyjemne i polecam 👌
Plus taki, że nawet jak się kogoś mija to w sumie człowiek się tak nie denerwuje nawet bo w sumie jest się na rowerze i łatwo uciec w razie czego 😅

Otwieram zapisy,

taka okolica na start w ubraniach
Daleko ode mnie, trochę szkoda :/
Możecie potem wrzucić fotki jak się uda 😂

Ale inicjatywa super 💪

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Fantazja z teraz. Oglądam mecz Igi z Rybakiną i jak Rybakina przygotowuje się do odbioru serwisu i stoi z szeroko rozstawionymi nogami, chciałbym znaleźć się między jej udami.

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Ale wiesz, że uda na na pewno nieźle umięśnione, jakby tak ścisnęła...😱🫨🤕😂
Moja fantazja w mokrym procencie ale jednak spełniona. Zacząłem oglądać ten mecz jeszcze raz, tym razem patrząc tylko na Rybakinę (a właściwie jej uda). Po kilku odbiciach w majtkach zaczęło się coś dziać, zacząłem więc trzepanko i pod koniec I seta się spuściłem. Niesamowicie to wyszło.

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Moja fantazja w mokrym procencie ale jednak spełniona. Zacząłem oglądać ten mecz jeszcze raz, tym razem patrząc tylko na Rybakinę (a właściwie jej uda). Po kilku odbiciach w majtkach zaczęło się coś dziać, zacząłem więc trzepanko i pod koniec I seta się spuściłem. Niesamowicie to wyszło.
Miało być w „mikrym” nie mokrym.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry