• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

Franzol

Cichy Podglądacz
Taka fantazja żeby wybrać się z żoną do klubu, Puścić ją samą na parkiet i obserwować aż zainteresuje się nią jakiś facet, który później coraz odważniej jej dotyka i obmacuje a później może coś więcej..
Zabierz ją do Bizarriusza w Warszawie. Jak zacznie tańczyć napewno się taki znajdzie.

Kobieta

hotkaa91

Cichy Podglądacz
Taka fantazja żeby wybrać się z żoną do klubu, Puścić ją samą na parkiet i obserwować aż zainteresuje się nią jakiś facet, który później coraz odważniej jej dotyka i obmacuje a później może coś więcej..

To jest akurat fantazja jedna z łatwiejszych w realizacji o ile żona też tego chce 😉Odważnych facetów nie będzie brakować.
Przerabiałam to z moim mężem i polecam taką zabawę 😋 😈

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Moja fantazja to zrobić wycieczkę rowerową nudystów, gdzieś na odludziu oczywiście,

15164761_014_15b5.jpg

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Moja fantazja to zrobić wycieczkę rowerową nudystów, gdzieś na odludziu oczywiście,

15164761_014_15b5.jpg
Jechałem kiedyś tak 😁 Bardzo przyjemne i polecam 👌
Plus taki, że nawet jak się kogoś mija to w sumie człowiek się tak nie denerwuje nawet bo w sumie jest się na rowerze i łatwo uciec w razie czego 😅

Otwieram zapisy,

taka okolica na start w ubraniach
Daleko ode mnie, trochę szkoda :/
Możecie potem wrzucić fotki jak się uda 😂

Ale inicjatywa super 💪

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry