• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Być przyłapanym przez koleżankę na tym, że pod spodniami mam same rajstopy.
Pełen wzwód pod rajstopami i zaczynam sobie walić, a ona patrzy zaciekawiona i każe mi skończyć w rajstopy…

Mężczyzna

Marcel_

Nowicjusz
Zrealizowałem już bardzo wiele hardcorowych akcji w swoim życiu, natomiast ostatnio najbardziej chodzi mi po głowie scenariusz, w którym umawiam się z jakąś Panią w galerii handlowej (może być toaleta dla inwalidów lub przymierzalnia w sklepie) i tam przyjmuje pissing do buzi :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Piękna pogoda, przechodzę sobie przez las, za krzakami jest mały staw, rozbieram się do naga i sobie pływam, po jakimś czasie słyszę głosy i nagle zza krzaków wychodzi grupka ludzi, widzą moje ubrania na brzegu, domyślają się że pływam na golasa, podchodzą bliżej i podnoszą moje ciuchy.
Śmieją się ze mnie, każą mi wyjść z wody i pokazać czy naprawdę jestem nago, mówią do mnie że jeżeli nie będę posłusznie wykonywał ich poleceń to pójdą stąd razem z moimi ubraniami, a ja będę musiał wracać na golasa do domu

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Śmieją się ze mnie, każą mi wyjść z wody i pokazać czy naprawdę jestem nago, mówią do mnie że jeżeli nie będę posłusznie wykonywał ich poleceń to pójdą stąd razem z moimi ubraniami, a ja będę musiał wracać na golasa do domu
W sumie ciekawa fantazja, o ile tymi osobami byłyby same kobiety - wtedy to faktycznie byłoby, jak dla mnie, podniecające.
A jeśli tymi szantażującymi byliby mężczyźni, to wtedy już niefajnie.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Budzę się w jakimś opuszczonym budynku, jestem nagi, mam związane ręce i nogi, a przede mną jest grupka zamaskowanych osób.
Jedna osoba z tej bandy podchodzi do mnie i próbuje ode mnie wyciągnąć jakąś informacje, ja nie mam pojęcia o co chodzi. W pewnym momencie ta osoba chwyta mojego fiuta i zaczyna mi trzepać do momentu aż mi staje, nagle druga osoba podchodzi też do mnie, ma nóż w ręce, który przykłada ostrzem do mojego fiuta i grozi mi że jak nie zacznę mówić to tym nożem mnie obrzeza na żywca, a jak dalej będę milczał to tego pożałuję, w tym momencie kolejna osoba podchodzi do mnie i wiąże sznur na moich jądrach i penisie

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Mam fantazje że na wakacjach spotkam gdzieś w przypadkowym miejscu kobietę i będzie miała chcice i zrobię z nią szybki niezobowiązujący numerek gdzieś w kibelku lub na uboczu na szybko 😈

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Fantazja że jestem współlokatorem mojego kolegi i jego dziewczyny, w tej mojej fantazji jestem przez nich traktowany niczym uległa seks zabawka :p

Przykładowe fantazje, jestem sam na mieszkaniu, myje naczynia, kumpel wraca z pracy, wchodzi do kuchni i bez słowa zaczyna odsuwać rozporek i pokazuje palcem na jego krocze, a ja posłusznie klękam przed nim i mu obciągam

Kolejna fantazja, jestem na chacie z dziewczyną kumpla, kumpel jest w pracy, dziewczyna wychodzi naga spod prysznica, rozkłada na łóżku ręcznik, siada na nim, rozchyla na maksa nogi, pokazuje palcem na jej cipkę i mówi do mnie liż, a ja posłusznie klękam przed nią i ją liże

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Czemu wpisujesz ten sam post dzien w dzien? To nudne.

Moja zwariowana fantazja na dzis... hmmm... wyjsc z domu po nic, wsiasc do jakiegos auta i przejechac sie na orgie

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry