• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Być przyłapanym przez koleżankę na tym, że pod spodniami mam same rajstopy.
Pełen wzwód pod rajstopami i zaczynam sobie walić, a ona patrzy zaciekawiona i każe mi skończyć w rajstopy…

Mężczyzna

Marcel_

Nowicjusz
Zrealizowałem już bardzo wiele hardcorowych akcji w swoim życiu, natomiast ostatnio najbardziej chodzi mi po głowie scenariusz, w którym umawiam się z jakąś Panią w galerii handlowej (może być toaleta dla inwalidów lub przymierzalnia w sklepie) i tam przyjmuje pissing do buzi :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Piękna pogoda, przechodzę sobie przez las, za krzakami jest mały staw, rozbieram się do naga i sobie pływam, po jakimś czasie słyszę głosy i nagle zza krzaków wychodzi grupka ludzi, widzą moje ubrania na brzegu, domyślają się że pływam na golasa, podchodzą bliżej i podnoszą moje ciuchy.
Śmieją się ze mnie, każą mi wyjść z wody i pokazać czy naprawdę jestem nago, mówią do mnie że jeżeli nie będę posłusznie wykonywał ich poleceń to pójdą stąd razem z moimi ubraniami, a ja będę musiał wracać na golasa do domu

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Śmieją się ze mnie, każą mi wyjść z wody i pokazać czy naprawdę jestem nago, mówią do mnie że jeżeli nie będę posłusznie wykonywał ich poleceń to pójdą stąd razem z moimi ubraniami, a ja będę musiał wracać na golasa do domu
W sumie ciekawa fantazja, o ile tymi osobami byłyby same kobiety - wtedy to faktycznie byłoby, jak dla mnie, podniecające.
A jeśli tymi szantażującymi byliby mężczyźni, to wtedy już niefajnie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry