• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Laura wraca z pracy cała naznaczona spermą. Ma Ją wszędzie: policzki,szyja,dekolt,twarz. Moim zadaniem jest to wyczyścić ;)

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Ja to gdzieś tam w odmętach mojego mózgu mam myśli że chciałabym spróbować bukkake, raczej nigdy to się nie spełni z bo nawet gdybym była wolna nie wiedziałabym jak to zorganizować.
Spróbuj w jakimś swingers klubie. Tylko w tym celu. Nic więcej nie musisz.

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Oddanie się mojej przyjaciółce, która kręci mnie jak nikt... Kocham się w niej i ona o tym wie. Wie też że zrobię dla niej wszystko i czasem przejawia perwersyjny dominację... Na przykład potrafi mnie moga podniecić lub poniżyć przy nieświadomych niczego znajomych i karmić się wzrokiem błagającym ją o zaprzestanie lub pozwolenie dojścia...
Chciałbym by mnie odwiedziła kiedyś, w letni dzień.. przypiela smycz i kazała całować od łydek po jej najgorętsze uda
... Później mogłaby mnie związać i pocierać udami i odjebac lapdance z pluciem na twarz i biciem...

Mężczyzna

piesek

Seks Praktykant
Chciałbym zostać zeszmacony w miejscu publicznym, żeby wszyscy widzieli jaki ze mnie przegryw. Szedłbym na smyczy za moją Panią I kupował jej wszystko. Lizał jej buty na środku galerii.

Mężczyzna

Leopard88

Cichy Podglądacz
Ja leże na łóżku nagi, a na moje kutasa nabija się on, przebrany w spódnice jęcząc w głos. Opcjonalnie wszystkiemu się przygląda jego żona/dziewczyna albo siedzi mi na twarzy i pieszczę ją językiem.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Od młodych lat o tym fantazjuje. Kręci mnie sperma. Stado napalonych facetów spuszczajacych się na mnie no...chyba nie ma seksowniejszej fantazji w mojej głowie, chociaż zostanie workiem na spermę dla takiego stada tez mi się podoba .
Jeśli jeszcze czytasz SF - odwiedź swingers klub. Bukkake gwarantowane 👍
Dla mnie to było niesamowite przeżycie 🤩

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry