• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Laura wraca z pracy cała naznaczona spermą. Ma Ją wszędzie: policzki,szyja,dekolt,twarz. Moim zadaniem jest to wyczyścić ;)

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Ja to gdzieś tam w odmętach mojego mózgu mam myśli że chciałabym spróbować bukkake, raczej nigdy to się nie spełni z bo nawet gdybym była wolna nie wiedziałabym jak to zorganizować.
Spróbuj w jakimś swingers klubie. Tylko w tym celu. Nic więcej nie musisz.

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Oddanie się mojej przyjaciółce, która kręci mnie jak nikt... Kocham się w niej i ona o tym wie. Wie też że zrobię dla niej wszystko i czasem przejawia perwersyjny dominację... Na przykład potrafi mnie moga podniecić lub poniżyć przy nieświadomych niczego znajomych i karmić się wzrokiem błagającym ją o zaprzestanie lub pozwolenie dojścia...
Chciałbym by mnie odwiedziła kiedyś, w letni dzień.. przypiela smycz i kazała całować od łydek po jej najgorętsze uda
... Później mogłaby mnie związać i pocierać udami i odjebac lapdance z pluciem na twarz i biciem...

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry