• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

C

col.Greg

Guest
Jestem Robinsonem na bezludnej wyspie. Leżę na hamaku. Do plazy dopływa tratwa.......ja prdl 10 lasek😋😈 Z żarciem bedzię dość trudno, ale reszta. ni nieżle to widzę;)

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Jestem Robinsonem na bezludnej wyspie. Leżę na hamaku. Do plazy dopływa tratwa.......ja prdl 10 lasek😋😈 Z żarciem bedzię dość trudno, ale reszta. ni nieżle to widzę;)
Zastanawiam się nad jednym, gdybym to ja była jedna z dopływających na tratwie, to czy bardziej interesowałaby mnie kwestia tego, że mogę być wybzykana czy z braku żarcia ostatecznie zjedzona ;) Głęboka fantazja i z podtekstem filozoficznym i akcentem przetrwania ;)

C

col.Greg

Guest
Ellena Zarciuszka nie zabraknie;) Jeżeli chodzi o resztę to jakoś sprawiedliwie sie to załatwi😋

Mężczyzna

tymczasowy00

Cichy Podglądacz
Kobieta z takich relacji mniej zyskuje od mężczyzny. I może mieć różne łatki. Chodzi też o zdrowie, higienę.
kumam. pierwsza czesc to rzecz subiektywna i najpewniej zalezy od preferencji. a druga to calkiem zrozumiale. zdrowieto fakt, ja bym w ogole bal sie robic cokolwiek z obcymi osobami, ktorych nie znam, bo zarazic sie mozna czymkolwiek w prawie dowolny sposob przy roznych zblizeniach. natomiast higiene to nie do konca sie zgadzam, porzadny prysznic po zabawie i higiena ogarnieta. ale dzieki za wyjasnienie :)

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Kiedyś lata temu miałem ok. 25 lat a moja ówczesna partnerka 19. Dużo imprezowaliśmy i bzykaliśmy się w różnych miejscach. Miałem taką fantazję, że np. dałaby się zmacać jakiemuś starszemu gościowi ok. 40 lat. Albo na plaży jak się opalała toples, żeby przyszedł i ją nasmarował. :)

Mężczyzna

Lekkiczar

Seks Praktykant
Pewnie że tak wszystko da się załatwić 😁 no właśnie i to jest ten myk żeby z zaskoczenia było ale jakby mi ktoś tak wyskoczyl..to bym chyba zawału dostała. A z nieznajomym niebezpiecznie , a jak się umawiać to już nie będzie niespodzianki.. 🤣
Możesz się umówić ale nie na konkretny dzień etc wtedy on może na Ciebie "zapolowac"

Mężczyzna

Kermit

Cichy Podglądacz
Moja fantazja to poznać kobietę w księgarni .Wiek minimum 35 lat i starsza. Zaprosić na kawę lub drinka. Poflirtować. Ona zaprasza mnie do siebie . Jesteśmy napaleni, już w przedpokoju ściągam z niej ubranie i zaczynam pieścić,później przenosimy się do sypialni.Gdy ostro posuwam ją od tyłu do sypialni wchodzi jej mąż.Widzi co się dzieje ściąga spodnie i wkłada swojego fiuta w jej usta.Posuwamy ją w różnych konfiguracjach.

Mężczyzna

GejRogacz

Cichy Podglądacz
Moja fantazja to poznać kobietę w księgarni .Wiek minimum 35 lat i starsza. Zaprosić na kawę lub drinka. Poflirtować. Ona zaprasza mnie do siebie . Jesteśmy napaleni, już w przedpokoju ściągam z niej ubranie i zaczynam pieścić,później przenosimy się do sypialni.Gdy ostro posuwam ją od tyłu do sypialni wchodzi jej mąż.Widzi co się dzieje ściąga spodnie i wkłada swojego fiuta w jej usta.Posuwamy ją w różnych konfiguracjach.
Chciałbym żebym mój partner mi tak zrobił. 🥵