• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka jest Twoja ulubiona pozycja?

Twoja ulubiona pozycja to :

• Klasyczna

Votes: 0 0,0%
  • 69

• Na jeÄ˝dÄ˝ca

• Na pieska

• Inna (jaka?)

• Total voters
    44
Status
Zamknięty.

kocica

Cichy Podglądacz
No, ja też z moim ukochanym uprawiałam petting w lesie i też podczas wycieczki na rowerach - może to Ty mój romeo???? :shock: :lol:

smile

Cichy Podglądacz
Nio wiec ja też napisze co lubie:) Wiec ja jestem jak najbardziej za jeźdźcem!! Klasyczna tez spoko...
A co do specyficznych miejsc to tak:
1. Pod prysznicem
2. W lesie (oj tego było dużo)
3. Nio i teraz chyba najbardziej specyficzne miejsce bo na karimacie leżacej na asfalcie jakiegoś toru (chyba na gokardach tam jeżdżą) na terenie Ośrodka Harcerskiego w Chorzowie 8)

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Ostatnio ja i moja partnerka odkryliśmy ciekawe doznania w pozycji "świeca" (czy jak to ustrojstwo się nazywa, w każdym razie z klasyka przechodzi się do tej pozycji w ten sposób, że partnerka opiera swoje nogi o ramiona partnera tudzież po prostu odgina je do tyłu [robi tą 'świecę']).

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Kolejny wypas, tylko trochę męczący, ale co jest powodem zmęczenia to zaraz. W każdym razie zaczyna się normalnie "na pieska" ale w pewnym momencie partnerka podnosi się i jeżeli nie ma się o co oprzeć, to mężczyzna obejmuje partnerkę w pasie lub dla jeszcze ciekawszego wariantu podtrzymuje ją w "pionie" kładąc ręce na piersi (i to jest ta męcząca część :p ) ale ogólnie wypas, partnerka jest pod ciekawym kątem i można odczuć taką hmm... przyjemną ciasnotę ^^ .

Status
Zamknięty.