• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka grubość penisa jest najlepsza?

Status
Zamknięty.

polik

Cichy Podglądacz
hmmm nie wiem jak to jest ale jaką grubośc powinien mieć czlonek, bo o ile z dlugoscia nie mam problemow to wydaje mi sie ze jest troche za chudy i wtrakcie tego pierwszego razu moge nie znalezc dobrej prezerwatywy ... powiedzcie czy te wymiary sa dobre po porstu długość ok 13 - 14 centymetrow i grubość ok 10 - 11

fraszka

Podrywacz
hahahaha
Jak to będzie ten sam facet to nie bedzie problemu tylko przy 14 cm nie wszystkie pozycje wychodza, bo w niektórych wypada bezczelnie :wink:

rose

Biegły Uwodziciel
fraszce chodziło o pierwszy raz.. który czasami jest dla dziewczyny bolesny, przy defloracji.. to czy pojawi sie ból zależy m in od rodzaju błony dziewiczej, od tego czy dziewczyna uprawiała sporty czyli na ile ta błona uległa rozciągnięciu.. :)

fraszka

Podrywacz
Z tego co mi wiadomo to błona jest ukrwiona ale nie posiada zakończeń nerwowych czyli to nie błona boli przy pierwszym razie tylko wejście do pochwy, które jest mało elastyczne i najczęściej ze strachu mało nawilżone :wink:
A 14 cm to nie jest mało ale ponizej średniej :wink:
Przy niektórych pozycjach długość gra role ale w większości sa tu juz troszke akrobatyczne wyczyny.
Dla przykładu takiej bardziej standardowej pozycji pzry której moze wypaść jest od tyłu na stojąco, ciężko sie "rozmachać" i nie wypaść.

Cichy człowiek

Cichy Podglądacz
fraszka napisał:
Z tego co mi wiadomo to błona jest ukrwiona ale nie posiada zakończeń nerwowych czyli to nie błona boli przy pierwszym razie tylko wejście do pochwy, które jest mało elastyczne i najczęściej ze strachu mało nawilżone :wink:
A 14 cm to nie jest mało ale ponizej średniej :wink:
Przy niektórych pozycjach długość gra role ale w większości sa tu juz troszke akrobatyczne wyczyny.
Dla przykładu takiej bardziej standardowej pozycji przy której moze wypaść jest od tyłu na stojąco, ciężko sie "rozmachać" i nie wypaść.

Kurcze zaczynam mieć kompleksy. Za długi za krutki. Jeszcze nigdy tego nie robiłem (tzn. nie mierzyłem) ale chyba czas to zrobić. :lol: :oops:
Ja nie chcę mić kompleksów :cry: :wink:

eibon

Cichy Podglądacz
kompleksy, kompleksy. a zawsze mnie denerwowało to prześciganie się panów i przebąkiwaniu coś o rozmiarach. o ile jeszcze gadanie w stylu "taaaaaaaaaka ryba" u wędkarzy jest zrozumiałe, to wymiary chyba nie mają jakiegoś super znaczenia, jeśli ukochana je akceptuje i prześciganie się pod tym względem nie ma sensu. Booooooże, jaki ja zacofany - nawet nigdy nie mierzyłem swojej długości. to się linijką mierzy, czy jak? bo idealnie proste to to nigdy nie jest ;)

mycha

Cichy Podglądacz
spoko spoko.. bez stresów koleś... jest taki jaki jest i nic z tym nie zrobisz... jak zaczniejsz współżyć to sie okaże... :) 8)

Status
Zamknięty.