• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka bielizna Was podnieca? Co lubią nosić dziewczyny?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Co to jest body rajstopkowe? Jak to wygląda? I z jakiego materiału zwykle jest?
Fajna rzecz, dla przykładu
https://www.intymna.pl/c1381,641,0,0,,bodystocking
Jest to w sumie nic innego jak 'body' czyli strój na górną część ciała wykonany z tego samego materiału co rajstopy. Często są całe takie kombinezony na nogi i na ciało zakładane od dołu. Większość ma wycięcia w 'strategicznych' miejscach. Osobiście polecam, dodaje seksapilu i jest dosyć przyjemne, szczególnie jeśli ktoś lubi ponczochy / rajstopy.

Mężczyzna

intrygo

Nowicjusz
Ostatnia edycja:
Kobieta

Ania.B

Cichy Podglądacz
a ja będę po drugiej stronie barykady :)
wolę jak bielizny nie ma, i nie mówie tu o kompletnej nagości już.
Mówię o sytuacji gdzie ktoś jest jeszcze ubrany, powoli się rozbiera. I wtedy lubie jak pod rozpiętą koszulą/bluzką nie ma biustonosza, jak spódnica, sukienka czy spodnie są jedynym ciuchem na pupie i cipce :)

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Nie ma nic bardziej aseksualnego niż Polski chłop w infatnylnych bokserkach z bajek lub kreskówek. Albo z flagą Ameryki/Polski. Trzeba być kompletnym wieśniakiem bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać. Prymitywne i aseksualne.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Zapomniałam dodać, większość Polskich facetów nie potrafi się ubierać. A pewność siebie mają wyjepana w kosmos. Aaaa i jeszcze jedno. Majtki z durnymi i "śmiesznymi" tekstami. Z resztą nawet fajna bielizna i wyrzeźbione ciało nie pomoże jak ktoś ma ujowe geny i szpetny, polaczkowaty ryj. Narazie 🫶

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Zapomniałam dodać, większość Polskich facetów nie potrafi się ubierać. A pewność siebie mają wyjepana w kosmos. Aaaa i jeszcze jedno. Majtki z durnymi i "śmiesznymi" tekstami. Z resztą nawet fajna bielizna i wyrzeźbione ciało nie pomoże jak ktoś ma ujowe geny i szpetny, polaczkowaty ryj. Narazie 🫶
I Nie Zapominaj Również O Damskich Ciuszkach 😩

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
a ja będę po drugiej stronie barykady :)
wolę jak bielizny nie ma, i nie mówie tu o kompletnej nagości już.
Mówię o sytuacji gdzie ktoś jest jeszcze ubrany, powoli się rozbiera. I wtedy lubie jak pod rozpiętą koszulą/bluzką nie ma biustonosza, jak spódnica, sukienka czy spodnie są jedynym ciuchem na pupie i cipce :)
Zgadzam się. Najlepsza firma bieliźniarska = BEZ :)

Mężczyzna

Energetyk81

Cichy Podglądacz
Nie ma nic bardziej aseksualnego niż Polski chłop w infatnylnych bokserkach z bajek lub kreskówek. Albo z flagą Ameryki/Polski. Trzeba być kompletnym wieśniakiem bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać. Prymitywne i aseksualne.
Jaka bielizna na facecie jest wg. Ciebie seksualna? Pytam z ciekawości?