Zakolanówki z krótką spódniczką k krótka bluzka na połowę cycuszkow
Podniecająca ta bielizna z linków. Ja lubię jak partnerka ma pończoszki, kabaretki, figi, stringi z dużą ilością koronki. Staniki jak już nosi to półprzezroczyste a kolory to czerwony,czarny, biały, granatowy.
Fajna rzecz, dla przykładuCo to jest body rajstopkowe? Jak to wygląda? I z jakiego materiału zwykle jest?
Koronki zawsze wyglądają mega seksiJa na codzień zwykłe bawełniane majtki, a na randki jakieś koronkowe zestawy
I Nie Zapominaj Również O Damskich CiuszkachZapomniałam dodać, większość Polskich facetów nie potrafi się ubierać. A pewność siebie mają wyjepana w kosmos. Aaaa i jeszcze jedno. Majtki z durnymi i "śmiesznymi" tekstami. Z resztą nawet fajna bielizna i wyrzeźbione ciało nie pomoże jak ktoś ma ujowe geny i szpetny, polaczkowaty ryj. Narazie 🫶
Zgadzam się. Najlepsza firma bieliźniarska = BEZa ja będę po drugiej stronie barykady
wolę jak bielizny nie ma, i nie mówie tu o kompletnej nagości już.
Mówię o sytuacji gdzie ktoś jest jeszcze ubrany, powoli się rozbiera. I wtedy lubie jak pod rozpiętą koszulą/bluzką nie ma biustonosza, jak spódnica, sukienka czy spodnie są jedynym ciuchem na pupie i cipce
No gdybym ja już szedł do łóżka z kobietą, to nie zakładałbym gaci w ogóle.bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać.
Najbardziej podnieca mnie bielizna która już jest zdjęta. w chuj w ogóle bieliznaKochani Mężczyźni jaka bielizna Was podnieca?Jakie majteczki wolicie kiedy nosi Wasza partnerka?
Jaka bielizna na facecie jest wg. Ciebie seksualna? Pytam z ciekawości?Nie ma nic bardziej aseksualnego niż Polski chłop w infatnylnych bokserkach z bajek lub kreskówek. Albo z flagą Ameryki/Polski. Trzeba być kompletnym wieśniakiem bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać. Prymitywne i aseksualne.
Według niej cyt. "aseksualni są faceci z polaczkowatym ryjem..."Jaka bielizna na facecie jest wg. Ciebie seksualna? Pytam z ciekawości?
A co to znaczy polaczkowaty ryj?Według niej cyt. "aseksualni są faceci z polaczkowatym ryjem..."