• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaka bielizna Was podnieca? Co lubią nosić dziewczyny?

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Co to jest body rajstopkowe? Jak to wygląda? I z jakiego materiału zwykle jest?
Fajna rzecz, dla przykładu
https://www.intymna.pl/c1381,641,0,0,,bodystocking
Jest to w sumie nic innego jak 'body' czyli strój na górną część ciała wykonany z tego samego materiału co rajstopy. Często są całe takie kombinezony na nogi i na ciało zakładane od dołu. Większość ma wycięcia w 'strategicznych' miejscach. Osobiście polecam, dodaje seksapilu i jest dosyć przyjemne, szczególnie jeśli ktoś lubi ponczochy / rajstopy.

Kobieta

Ania.B

Cichy Podglądacz
a ja będę po drugiej stronie barykady :)
wolę jak bielizny nie ma, i nie mówie tu o kompletnej nagości już.
Mówię o sytuacji gdzie ktoś jest jeszcze ubrany, powoli się rozbiera. I wtedy lubie jak pod rozpiętą koszulą/bluzką nie ma biustonosza, jak spódnica, sukienka czy spodnie są jedynym ciuchem na pupie i cipce :)

Kobieta

niezrozumiana

Podrywacz
Nie ma nic bardziej aseksualnego niż Polski chłop w infatnylnych bokserkach z bajek lub kreskówek. Albo z flagą Ameryki/Polski. Trzeba być kompletnym wieśniakiem bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać. Prymitywne i aseksualne.

Kobieta

niezrozumiana

Podrywacz
Zapomniałam dodać, większość Polskich facetów nie potrafi się ubierać. A pewność siebie mają wyjepana w kosmos. Aaaa i jeszcze jedno. Majtki z durnymi i "śmiesznymi" tekstami. Z resztą nawet fajna bielizna i wyrzeźbione ciało nie pomoże jak ktoś ma ujowe geny i szpetny, polaczkowaty ryj. Narazie 🫶

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Zapomniałam dodać, większość Polskich facetów nie potrafi się ubierać. A pewność siebie mają wyjepana w kosmos. Aaaa i jeszcze jedno. Majtki z durnymi i "śmiesznymi" tekstami. Z resztą nawet fajna bielizna i wyrzeźbione ciało nie pomoże jak ktoś ma ujowe geny i szpetny, polaczkowaty ryj. Narazie 🫶
I Nie Zapominaj Również O Damskich Ciuszkach 😩

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Seks Praktykant
a ja będę po drugiej stronie barykady :)
wolę jak bielizny nie ma, i nie mówie tu o kompletnej nagości już.
Mówię o sytuacji gdzie ktoś jest jeszcze ubrany, powoli się rozbiera. I wtedy lubie jak pod rozpiętą koszulą/bluzką nie ma biustonosza, jak spódnica, sukienka czy spodnie są jedynym ciuchem na pupie i cipce :)
Zgadzam się. Najlepsza firma bieliźniarska = BEZ :)

Mężczyzna

Energetyk81

Cichy Podglądacz
Nie ma nic bardziej aseksualnego niż Polski chłop w infatnylnych bokserkach z bajek lub kreskówek. Albo z flagą Ameryki/Polski. Trzeba być kompletnym wieśniakiem bez stylu żeby takie gacie do łóżka z kobietą ubierać. Prymitywne i aseksualne.
Jaka bielizna na facecie jest wg. Ciebie seksualna? Pytam z ciekawości?