• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zyskać pewność siebie?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Chociażby to, że w małych miastach się mało dzieje ogólnie. Dodatkowo jest mało dziewczyn do poznawania i nie ma gdzie ich poznawać.
Tak samo chłopaków nie ma gdzie poznawać, bo brak pubów, klubów...
Ciekawą teorię macie, że tylko w pubach i na imprezach można poznać ludzi.

Jedną z moich byłych partnerek poznałem w Wólce Pętkowskiej-Kolonia, która liczyła zawrotne 193 mieszkańców. Będąc koło Ostrowca Świętokrzyskiego, pojechałem pojeździć po tamtejszych lasach rowerem. Swoją drogą, polecam każdemu. Totalna natura, żółte pola rzepaku i przez większość czasu, ani jednej żywej duszy. W czasie jazdy, złapałem gumę. Zacząłem więc prowadzić rower ku cywilizacji. Szczęśliwie dla mnie, wybrała się z koleżanką (zresztą jak się później okazało, swoją imienniczką) do lasu na spacer, wróciliśmy do niej, jej ojciec pomógł mi załatać oponę, a ja wziąłem od niej numer. Jak się okazało, studiowała w Krakowie i mieszkała około 3 km ode mnie, a na weekend zjechała w rodzinne strony. Wygląda, że da się wszędzie kogoś poznać.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ciekawą teorię macie, że tylko w pubach i na imprezach można poznać ludzi.

Jedną z moich byłych partnerek poznałem w Wólce Pętkowskiej-Kolonia, która liczyła zawrotne 193 mieszkańców. Będąc koło Ostrowca Świętokrzyskiego, pojechałem pojeździć po tamtejszych lasach rowerem. Swoją drogą, polecam każdemu. Totalna natura, żółte pola rzepaku i przez większość czasu, ani jednej żywej duszy. W czasie jazdy, złapałem gumę. Zacząłem więc prowadzić rower ku cywilizacji. Szczęśliwie dla mnie, wybrała się z koleżanką (zresztą jak się później okazało, swoją imienniczką) do lasu na spacer, wróciliśmy do niej, jej ojciec pomógł mi załatać oponę, a ja wziąłem od niej numer. Jak się okazało, studiowała w Krakowie i mieszkała około 3 km ode mnie, a na weekend zjechała w rodzinne strony. Wygląda, że da się wszędzie kogoś poznać.
Opisana historia świadczy również,że życiem rządzi przypadek ;)

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No jasne, tylko musisz znowu być top, bo na wsiach przewaga wolnych mężczyzn do wolnych kobiet wynosi nawet 170 do 100.
Eee... tam TOP. Ja tam wolę dziewczyny Topless ;)

Co do stosunku kobiet do mężczyzn to w tej wsi tylko 7 facetów nie miałoby nikogo do pary, cytując:

Wieś Wólka Pętkowska ma 139 mieszkańców, z czego 48,2% stanowią kobiety, a 51,8% mężczyźni. [...] Współczynnik feminizacji we wsi wynosi 93 i jest znacznie mniejszy od współczynnika feminizacji dla województwa świętokrzyskiego oraz znacznie mniejszy od współczynnika dla całej Polski.
Źródło: https://www.polskawliczbach.pl/wies_Wolka_Petkowska

Natomiast idąc za Twoją teorią o większej ilości mężczyzn, znów Twoim teoriom nie jest po drodze ze statystykami:

W Polsce wynosi on 107 ogółem, 111 w miastach i 101 na wsiach. Najbardziej sfeminizowanym regionem w Polsce jest Łódź (Pozdro @kaami i @PanCiacho 😁); tam współczynnik feminizacji wynosi 110 kobiet na 100 mężczyzn. W 2015 roku Polska znajdowała się na 7. miejscu pod względem wskaźnika feminizacji wśród krajów Unii Europejskiej.
Źródło:

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Eee... tam TOP. Ja tam wolę dziewczyny Topless ;)

Co do stosunku kobiet do mężczyzn to w tej wsi tylko 7 facetów nie miałoby nikogo do pary, cytując:

Wieś Wólka Pętkowska ma 139 mieszkańców, z czego 48,2% stanowią kobiety, a 51,8% mężczyźni. [...] Współczynnik feminizacji we wsi wynosi 93 i jest znacznie mniejszy od współczynnika feminizacji dla województwa świętokrzyskiego oraz znacznie mniejszy od współczynnika dla całej Polski.
Źródło: https://www.polskawliczbach.pl/wies_Wolka_Petkowska

Natomiast idąc za Twoją teorią o większej ilości mężczyzn, znów Twoim teoriom nie jest po drodze ze statystykami:

W Polsce wynosi on 107 ogółem, 111 w miastach i 101 na wsiach. Najbardziej sfeminizowanym regionem w Polsce jest Łódź (Pozdro @kaami i @PanCiacho 😁); tam współczynnik feminizacji wynosi 110 kobiet na 100 mężczyzn. W 2015 roku Polska znajdowała się na 7. miejscu pod względem wskaźnika feminizacji wśród krajów Unii Europejskiej.
Źródło:
Ale ja nie mówię o współczynniku wszystkich facetów do wszystkich kobiet. Tylko o współczynniku kawalerów do panien :) To dwie różne rzeczy. Jeśli brać pod uwagę tylko kawalerów i panny w wieku do 40 lat, to wychodzi tak jak pisałem wyżej. Na wsiach zostają głównie faceci i stare kobiety, młode kobiety uciekają do dużych miast.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
To co mądralo, taki 30 latek niby kogo ma wziąć? 60 letnią wdowę, skoro nie ma innych kobiet?
Taki 30-latek może wziąć tyłek usadzić na rowerze i przejechać 5 km do wsi obok. A jak dalej nikogo nie znajdzie to wysupłać z sakiewki 5 czy 10 zł na PKS'a i podjechać do większego miasta.

Najwygodniej jest usadzić piz*ę przed telewizorem (bo za grosz w takim męskości), otworzyć browara, który swoją drogą zawiera fitoestrogeny (żeńskie hormony podobne do estrogenów, przez co oprócz brzucha piwnego piersi rosną), a na koniec odpalić meczyk.

Przynajmniej jedna jednostka mniej w kolejce do kobiet 🤭

Mężczyzna

maxis

Erotoman
@Sialalalala odpuść @czuly_kochanek na prawdę nie wygrasz z nim, odpuść go, przecież nie wygrasz z kimś kto jest sztuczną inteligencją, zjadł encyklopedię PWN ma matkę wikipedię, ojca googla. Tak trochę żartuję aby zatrzeć i wyciszyć z humorem Twoją walkę z nim.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
@Sialalalala odpuść @czuly_kochanek na prawdę nie wygrasz z nim, odpuść go, przecież nie wygrasz z kimś kto jest sztuczną inteligencją, zjadł encyklopedię PWN ma matkę wikipedię, ojca googla. Tak trochę żartuję aby zatrzeć i wyciszyć z humorem Twoją walkę z nim.
Na posiadanie własnej sztucznej inteligencji mam o drobinę za mały budżet, ale doceniam próbę napisania komplementu. Swoją drogą, jako, że zaczynasz komplementować mężczyzn, między wierszami czytam, że zacząłeś rozważać propozycję @adamoginski.

Kobieta

Sierra

Nowicjusz
Zauważyłam że jest u mnie coraz gorzej, że wycofuję się społecznie, garbię się jak idę itp..
Nie wiem jak podnieść "pewność siebie"... Nawet mi głupio ubrać krótkie spodenki, choć mam długie i ładne nogi.
Trochę dobija to, że nie udaje mi się poznać chłopaków na żywo, żeby się spotkać, pogadać.

U mnie zadziałało realne uświadomienie sobie, ile mam wszelkich zalet. Plus to, żeby nie przeglądać się w oczach innych. Samoocena musi pochodzić z wewnątrz, nie z zewnątrz. Inaczej będziesz się zastanawiała przy każdym hejcie, czy ktoś ma rację. To nie jest dobre.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
U mnie zadziałało realne uświadomienie sobie, ile mam wszelkich zalet. Plus to, żeby nie przeglądać się w oczach innych. Samoocena musi pochodzić z wewnątrz, nie z zewnątrz. Inaczej będziesz się zastanawiała przy każdym hejcie, czy ktoś ma rację. To nie jest dobre.
No tak ,ale skąd ma wiedzieć, że ta samoocena pozytywna ma wychodzić z wewnątrz jak tego nie czuje. Po prostu musi z czasem do tego dojrzeć sama aby ta samoocena pozytywna wychodziła z wewnątrz/ musi sama wiedzieć i być przekonana pomimo, że ogół mówi jej co innego.

Kobieta

Sierra

Nowicjusz
No tak ,ale skąd ma wiedzieć, że ta samoocena pozytywna ma wychodzić z wewnątrz jak tego nie czuje. Po prostu musi z czasem do tego dojrzeć sama aby ta samoocena pozytywna wychodziła z wewnątrz/ musi sama wiedzieć i być przekonana pomimo, że ogół mówi jej co innego.

Praca nad własną psychiką jest trudna, i wymaga dużo czasu, żeby nie był to kolos na glinianych nogach.

Wszystko ma swoje przyczyny. Niska samoocena również, dlatego warto znać jej przyczynę i siebie, żeby móc ją poprawić do zdrowego poziomu.

To nie ma nic wspólnego z dojrzałością. Bardziej z cierpliwym tłumaczeniem sobie własnych zalet.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Praca nad własną psychiką jest trudna, i wymaga dużo czasu, żeby nie był to kolos na glinianych nogach.

Wszystko ma swoje przyczyny. Niska samoocena również, dlatego warto znać jej przyczynę i siebie, żeby móc ją poprawić do zdrowego poziomu.

To nie ma nic wspólnego z dojrzałością. Bardziej z cierpliwym tłumaczeniem sobie własnych zalet.
No tak, ale cierpliwe tłumaczenie sobie własnych zalet, czy tam cierpliwości uczymy się z czasem, a z czasem dojrzewamy/ dorastamy do pewnych spraw, prawda?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Mam bardzo blisko obecnie, podjadę, popytam o dziewczynę, która studiowała w Krakowie. Ciekawe czy się ucieszy że jest bohaterką forum :)
Znajdziesz conajmniej 3 dziewczyny, które znam. Gdyby była jedna, to na pewno bym nie napisał o niej tutaj ;)
BTW: aż tak nudzi Ci się w życiu, by stalkować ludzi?