Raz jeszcze - cytat z Ciebie, geniuszu.To ktoś Cię oszukuje, jak facet nie jest top, to na seks nie ma wielkich szans.
Raz jeszcze - cytat z Ciebie, geniuszu.To ktoś Cię oszukuje, jak facet nie jest top, to na seks nie ma wielkich szans.
Poszukaj też innych moich cytatów, też pisałem o bad boyach, itp. Zresztą, "top" nie oznacza tylko wyglądu. Bad boy czy znany celebryta też pod to podpada.Raz jeszcze - cytat z Ciebie, geniuszu.
A jaka tu uczciwość. Po prostu niektóre/większość kobiet widząc jakikolwiek zysk dla siebie z faceta go podrywają i zaciągają go do łóżka jak widzą jak jest chętny, nie zwracając uwagi jaki jest.No i popatrz ..... Czyli jednak nie tylko TOP MODELE mają możliwość seksu. Sam sobie chłopcze przeczysz. I po raz kolejny przyznajesz się publicznie, że nie masz pojęcia o ludzkiej uczuciowości.
Dawno tu nic tak bezsensownego nie czytałam. Mamy ostateczny dowód, że @Sialalalala jest trollem i dobrze się bawi.
I menel najwyraźniej też, to spektrum jest szerokie. Powinno to dawać nadzieje.Poszukaj też innych moich cytatów, też pisałem o bad boyach, itp. Zresztą, "top" nie oznacza tylko wyglądu. Bad boy czy znany celebryta też pod to podpada.
Jak pisałem, menela można sklasyfikować jako bad boyaI menel najwyraźniej też, to spektrum jest szerokie. Powinno to dawać nadzieje.
Wiem, fascynuje mnie to jak działa Twój mózgJak pisałem, menela można sklasyfikować jako bad boya
Idąc tą logiką, grzeczny chłopiec nie pójdzie do dziwki, więc nawet potencjalny klient takiej pani jest bad boyem, a więc nawet bez dziwki mógłby mieć seks.Jak pisałem, menela można sklasyfikować jako bad boya
Dla pewności niech jeszcze założy skórzaną kurtkę, będzie bardziej badboyowatoIdąc tą logiką, grzeczny chłopiec nie pójdzie do dziwki, więc nawet potencjalny klient takiej pani jest bad boyem, a więc nawet bez dziwki mógłby mieć seks.
Uczuciowość. Takiego słowa użyłem.A jaka tu uczciwość.
Ojejku, strasznie Cię przepraszam, mój błąd, ale tej uczuciowości też nie ma obecnie za wiele, żeby nie powiedzieć, w ogóle.Uczuciowość. Takiego słowa użyłem.
Kurcze, ze też nikt na to nie wpadł, a tacy znawcymaxis Już wiem . Ty cierpisz z powodu nadmiernej pewności swego i siebie (eureka!)![]()
No widzę, że zbyt długo to nad tym nie myślałeś.maxis Już wiem . Ty cierpisz z powodu nadmiernej pewności swego i siebie (eureka!)![]()
Nawet obok pewności siebie nigdy nie stałem.maxis Już wiem . Ty cierpisz z powodu nadmiernej pewności swego i siebie (eureka!)![]()
Teraz mnie olśniło jak trochę poczytałem tego wątkuNo widzę, że zbyt długo to nad tym nie myślałeś.
No i? Jakie wnioski wyciągnąłeś?Teraz mnie olśniło jak trochę poczytałem tego wątku![]()
post nr #153No i? Jakie wnioski wyciągnąłeś?
Czyli jednak żadnych wniosków nie wyciągnąłeś, trudno, ale nie gniewam się o to, każdy widzi kogoś inaczejpost nr #153
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Szukam wsparcia ... mam 34 lata ... jak przełamać barierę? | Ogłoszenia | 0 | |
P | Jak najczęściej i gdzie? | Seks | 0 | |
![]() |
Jak przestać o kimś myśleć? | Związki | 98 | |
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 16 | |
Z | Jak zwrócić jego uwagę. | Związki | 66 |