Według mnie im bardziej obfity wytrysk tym bardziej intensywny orgazm. Podczas wytrysku gęstego nasienia czuć nieporównywalnie większą przyjemność. Na mnie jak już ktoś wspominał najlepiej działa odpowiednia dzienna dawka wody i długa rozgrzewka przed lub edging. Im dłuższe pobudzenie tym więcej towaru
Zdarzaly się już akcje że podczas lodzika obrywaly meble i ściany wokoło.
Nie rozumiem czego nie łapiesz. Stwierdziłem że twoje gusta nie wyznaczają gustów całej populacji kobiet, ani nawet jej większej części, a ty stwierdziłaś że wyznaczają, bo estrogen.
Nie rozumiem czego nie łapiesz. Stwierdziłem że twoje gusta nie wyznaczają gustów całej populacji kobiet, ani nawet jej większej części, a ty stwierdziłaś że wyznaczają, bo estrogen.
Halred, na litość, po co łapiesz rozmówczynię za słówka. Jasne jest, że @dessi200179 wypowiedziała się za siebie, będąc przykładem kobiety, która wyraża swoją opinię. Będąc jedną z bardzo wielu kobiet mających swoje zdanie w tej kwestii - zdanie, które być może podziela część innych kobiet.
Ja pije 2 razy dziennie dawkę 0,7 ml kropli maca. Działanie niepowtarzalne. Po pierwsze stoi niczym wieża Eiffla a po drugie orgazmy nie z tej ziemi. Orgazm powoduje krzyk i drgawki, połączone olbrzymia ilością nasienia. Odlot na maxa
Ja pije 2 razy dziennie dawkę 0,7 ml kropli maca. Działanie niepowtarzalne. Po pierwsze stoi niczym wieża Eiffla a po drugie orgazmy nie z tej ziemi. Orgazm powoduje krzyk i drgawki, połączone olbrzymia ilością nasienia. Odlot na maxa
Ja tego nie sprzedaje, tylko kupuje na ebay. Pije ten eliksir już ładnych kilka miesięcy, i muszę przyznać ze większy wytrysk to jedna sprawa. Dodatkowo zwiększa siłę orgazmu do tego stopnia ze czasami aż ciezko wstać z łóżka bo się całe ciało trzęsie jak galareta
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.