• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
17 lat miałem rynek matrymonialny i sytuacja także na portalach z anonsami erotycznymi nie była taka tragiczna jak dziś jeszcze jakieś tam kobiety się odzywały... Napisałem anons erotyczny. Smsowałem z cichodajka, potem gadałem przez telefon aż umówiliśmy się na seks i spotkaliśmy niedrogo 100 zł. Nie było najgorzej co prawda babka milf otyły, ale wyglądem nie odstraszała miała przyjemną i bardzo miłą w odbiorze aparycję a umiejętności łóżkowe jej były godne pochwały. Seks średni, bo stres mocno. Ale był moment że było mi błogo. Coś tam też było gadanie ona widać że się starała... Także pierwszy raz nie najgorszy.

Mężczyzna

NfsRazor

Seks Praktykant
W wakacje między gimnazjum, a liceum pojechałem na rowerze na panny co stoją przy trasie. Konkretnie przy drodze nad Zalew Zegrzyński. To była jakaś bułgarka albo rumunka w wieku około 35-40 lat. Był oral w gumie, a potem wsadziłem jej raz i koniec. Potem kolejny raz też miałem z dziwką w wieku 17 czy 18 lat ale już na bałaganie i po pijaku. Pamiętam to dobrze, bo było wtedy jakieś -15 stopni na dworzu i jak w nią wszedłem to zrobiło się nagle cieplutko pomimo gumki