• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wyglądała wasza noc poślubna?

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
ja tam noc poślubną zaliczyłem przed ślubem. w noc po ślubie razem z rodzinką konsumowaliśmy bahusa i zakąszaliśmy pysznymi daniami.🍾

Mężczyzna

mardox99

Cichy Podglądacz
Może ktoś zechciałby podzielić się szczegółami nocy poślubnej? Pozycja? Ciekawe historie? Minetka w tiulu, hm? Zapraszam do wypowiedzi!
Po wejściu do pokoju nie miałem ochoty na długie zabawy więc odwróciłem pannę młodą oparła się o łóżko zwilzylem cipkę i ja wyruchalem bez fajerwerków 😀

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Otóż to😃. Ja obie noce poślubne spędziłem na parkiecie a nad ranem spanie do 9. Nikt nie miał siły na cokolwiek
Gość jest wymęczony, a co dopiero taka para młoda. Od rana na nogach, stres, zdjęcia, kosciół, czy USC i jeszcze trzeba się bawić, usmiechać i trzymać fason.

Mężczyzna

Anek58

Nowicjusz
To noc "poślubna" musi być od razu w pierwszą noc po ślubie? Nie można jej odłożyć na następną noc albo nawet na jeszcze kolejną jak już się wypocznie od weselicha ?