Dziwnym trafem zawsze gdy na tym portalu w dyskusje włącza się kobieta, to główny wątek schodzi na drugi plan i zaczynają się takie pierdolety, od których jest priv
Dziwnym trafem zawsze gdy na tym portalu w dyskusje włącza się kobieta, to główny wątek schodzi na drugi plan i zaczynają się takie pierdolety, od których jest priv
I dzięki temu takie macho z netu może się innym w piaskownicy pochwalić - zobacz, pisze z dziewczyną
A na priv może by nie uwierzyli
Na a co do głównego wątku to chyba dziś to już nie to samo - mało kto oczekuje, że dla obu stron będzie to naprawdę pierwszy raz
Poza tym zależy jak potoczyła się impreza, czy bylo pite i jak sobie młodzi poradzą ze stresem.
Patrząc jak długo trwają wesela, to myślę, że w większości @Magia2000 może mieć rację. Choć zauważyłem, że na każdym weselu para w pewnym momencie zawsze znika na nieco dłuższą chwilę, więc może wtedy?
Patrząc jak długo trwają wesela, to myślę, że w większości @Magia2000 może mieć rację. Choć zauważyłem, że na każdym weselu para w pewnym momencie zawsze znika na nieco dłuższą chwilę, więc może wtedy?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.