• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wktęcić się na orgie?

trybel1

Biegły Uwodziciel
Można się np zapisać na orgię w klubie swingersów. W Kryspinowie koło Krakowa jest klub Infinity. Samotni faceci płacą 200pln , pary po 140 , trzeba się tylko mailowo umówić i tyle
Można sobie po prostu posiedzieć i popatrzeć , ale kto by wytrzymał wśród tylu chętnych , mokrych cipek :)
Fajna atmosfera i pełen luz

clubinfinity.pl

Warto , 100% anonimowości i zadowolenia :)
Polecam ❤

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Można się np zapisać na orgię w klubie swingersów. W Kryspinowie koło Krakowa jest klub Infinity. Samotni faceci płacą 200pln , pary po 140 , trzeba się tylko mailowo umówić i tyle
Można sobie po prostu posiedzieć i popatrzeć , ale kto by wytrzymał wśród tylu chętnych , mokrych cipek :)
Fajna atmosfera i pełen luz

clubinfinity.pl

Warto , 100% anonimowości i zadowolenia :)
Polecam ❤
Problemem może być stosunek chętnych panów do chętnych pań :p i impreza może się przerodzić w gay party.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Problemem może być stosunek chętnych panów do chętnych pań :p i impreza może się przerodzić w gay party.
Oczywiście , zwykle facetów jest więcej , ale mnie zupełnie faceci nie kręcą , więc zajmuję się tylko i wyłącznie Paniami.
Nie ma pośpiechu , w ciągu kilku godzin imprezy , bez problemu można skosztować kilku cipek
Nie są to zwykle może osiemnastki , ale nie są też i jakieś emerytki , 30 - 45 latek najczęściej , bardzo chętne na wszelkie różne figle
Super zabawa na fotelu ginekologicznym , mega mnie to podnieciło :)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Oczywiście , zwykle facetów jest więcej , ale mnie zupełnie faceci nie kręcą , więc zajmuję się tylko i wyłącznie Paniami.
Nie ma pośpiechu , w ciągu kilku godzin imprezy , bez problemu można skosztować kilku cipek
Nie są to zwykle może osiemnastki , ale nie są też i jakieś emerytki , 30 - 45 latek najczęściej , bardzo chętne na wszelkie różne figle
Super zabawa na fotelu ginekologicznym , mega mnie to podnieciło :)
Nie ma w zasadzie samotnych pań , ale te w parach często chcą skosztować każdego kutasa i wyssać każdą kropelkę spermy. Po to tam przychodzą w końcu :)
Często też bawią się między sobą

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Samotne panie nie płacą nic za wejście do takich klubów. Na ogół to kobiety są dyskryminowane w tym kraju, ale jest kilka wyjątków i to jeden z nich. Nigdy tego nie rozumiałem.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Samotne panie nie płacą nic za wejście do takich klubów. Na ogół to kobiety są dyskryminowane w tym kraju, ale jest kilka wyjątków i to jeden z nich. Nigdy tego nie rozumiałem.
To dlatego, że jakby miały jeszcze płacić to by ich w ogóle nie było. Forma zachęty dla podwyższenia stosunku ilości mężczyzn i kobiet.