gonia napisał:hmm tak czytam i czytam niom i hemm bo dzisiaj razem z partnerem tak sie troszke zbieralismy do tego w sumie z mojej inicjatywy ale to czysta ciekawosc niom ale na probach sie tylko skonczylo bo nie wiem jak to jest i w ogole wiec dalismy sobie spokoj
tylko prosze bez glupich komentarzy na ten temat
kasiulla napisał:uu.. my tez keidyś spróbowaliśmy anala. Ale to była kompletna porażka Trochę śmiechu i nic więcej, no troszkę bólu, ale nie mamy zamiaru więcej tego robić. Tzn nie udało się nam, próbowaliśmy, ale ni-dy-rydy
lakiluk napisał:taka forma seksu wymaga zangażowania uczuciowego oraz emocjonalnego
Popieram.esther napisał:lakiluk napisał:taka forma seksu wymaga zangażowania uczuciowego oraz emocjonalnego
zglaszam sprzeciw
Domyśliłem się, że miała inny kontekstesther napisał:wprawdzie moja wypowiedz miala inny kontext... ale niech ci bedzie - ale to sie nazywa swobodne tlumaczenie
Edeq napisał:Domyśliłem się, że miała inny kontekstesther napisał:wprawdzie moja wypowiedz miala inny kontext... ale niech ci bedzie - ale to sie nazywa swobodne tlumaczenie
Ja cię jednak poparłem w "zgłoszeniu przeciwu"
Sory, jeśli wyglądało to na manipujację
prawnik28 napisał:delikatnie....delikatnie....i ważne, aby ukochana była rozluźniona i spontaniczna. Wtedy tylko może mieć przyjemność z analu. No i najważniejsza jest wzajemna miłość, zaufanie i akceptacja. Bez tego: nie ma mowy!!!!!
Seks w gruncie rzeczy jest dopełnieniem miłości duchowej, jednakże żyjemy w dobie kapitalizmu i teraz za pieniądze robi się dosłownie wszystko.tylko to slowo 'ukochana'...
czy sadzisz ze wszyscy ludzie na swiecie uprawiaja sex z osobami ktore kochaja ???
Koszałek Opałek napisał:Seks w gruncie rzeczy jest dopełnieniem miłości duchowej, jednakże żyjemy w dobie kapitalizmu i teraz za pieniądze robi się dosłownie wszystko.tylko to slowo 'ukochana'...
czy sadzisz ze wszyscy ludzie na swiecie uprawiaja sex z osobami ktore kochaja ???
Koszałek Opałek napisał:Zachowujesz się tak samo impertynencko jak Maverick - ja szanuję Twoje zdanie, Ty zaś mojego jak i innych osób nie potrafisz uszanować, więc zalecam trochę "zawrzeć gębę", jak to się mówi.
Jednemu sprawia przyjemność uprawianie miłości fizycznej z osobą, której nie kocha, nie darzy jakimś specjalnym uczuciem - po prostu robi to dla samego kontaktu fizycznego dwóch osób. Inny zaś nie potrafi czerpać przyjemności z seksu tylko fizycznego.
Nie ma co o takich rzeczach rozmawiać, gdyż tak jak w innym temacie zostało napisane, o gustach się nie dyskutuje.