• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak robić dobrego loda?

Kobieta

absurdalneharlequiny

Cichy Podglądacz
Dzisiaj przychodzę do was z dwoma poradnikami, jeden odczytałam z perspektywy faceta, a drugi z perspektywy kobiety. Oczywiście trochę mniej lub bardziej z humorem i absurdalnie. Ale nieważne czy chcesz się posmiać, czy czegoś nauczyć, te poradniki przeznaczone są dla Ciebie :)

Zapraszam oczywiście do komentowania i dyskusji. Jak kogoś to będzie interesowało, to mogę podzielić się również własnymi (raczej niezbyt dobrymi) doświadczeniami w tym temacie. :p

Mężczyzna o lodach:

Kobieta:

Pozdrawiam i do usłyszenia 🕵️‍♀️

Mężczyzna

Cum&Les

Seks Praktykant
Bezapelacyjnie NAJLEPSZY INSTRUKTAŻ FELLATIO jaki widziałem to ten autorstwa TEACHER OF MAGIC! Kurwa, jaka ona jest boska!!! Zamieszczam poniżej:

Część 1

Część 2 (moja ulubiona!)

Jeśli chodzi o moje doświadczenia w tym aspekcie to są one bardzo dobre, bo dziewczyny, które to robiły z reguły wiedziały co i jak. Oczywiście są 2 wyjątki: jedna od razu wyciągała podczas mojego szczytowania, a druga za to przerywała stymulację podczas szczytowania, no i chuj. Reszta była git majonez i aktualnie też jest w pytę! 👌😎

Jak kogoś to będzie interesowało, to mogę podzielić się również własnymi (raczej niezbyt dobrymi) doświadczeniami w tym temacie. :p
Proszę. 😊😉

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Proszę bardzo,prosty i sprawdzony przepis zarówno z perspektywy męskiego jak i kobiecego podniebienia:
  • 400 g śmietanki 36 %
  • 300 g mleka zagęszczonego słodzonego
  • 1 laska wanilii lub łyżka pasty waniliowej
  • A jak robić? Delikatnie mieszając.Użycie miksera tylko dla lubiących ekstremalne doznania 😉

Kobieta

absurdalneharlequiny

Cichy Podglądacz
Dla mnie pierwszą i najważniejszą sprawą, czy to o loda, czy o minetkę chodzi, to nie zmuszać partnera i nie wywierać na nim presji. Pamiętam mój pierwszy raz - byłam z tym kolesiem "fwb" i było wszystko ok, dopóki nie zaczął wywierać na mnie presji pod tytułem "każdy seks zaczyna i kończy się lodem" i robił to w bardzo nieprzyjemny sposób, bo jeżeli się go nie słuchałam, to się obrażał.

W samej historii nie byłoby nic złego, bo mogłam go zostawić i znaleźć innego, ale byłam młoda i głupia. Posłuchałam więc jego "potrzeb", a właściwie przymuszania i tak też robiłam.

A teraz najgorsze - typ nie potrafił się dokładnie myć i było to dość obrzydliwe doświadczenie... wyobraźcie sobie jaka to dla mnie trauma było brać go do buzi kiedy za każdym razem wiedziałam, że jest niedomyty 😂😂😂

Zraziło mnie to do seksu oralnego na następne lata, ale w końcu się odważyłam i zebrałam kilka o wiele lepszych i również dla mnie przyjemnych doświadczeń - i tu jako rada - jak nie zmuszacie kobiety i dacie jej czas się do tego przyzwyczaić, to i dla niej będzie to mega przeżycie żeby sprawiać wam przyjemność ustami. ;))

Kobieta

absurdalneharlequiny

Cichy Podglądacz
Proszę bardzo,prosty i sprawdzony przepis zarówno z perspektywy męskiego jak i kobiecego podniebienia:
  • 400 g śmietanki 36 %
  • 300 g mleka zagęszczonego słodzonego
  • 1 laska wanilii lub łyżka pasty waniliowej
  • A jak robić? Delikatnie mieszając.Użycie miksera tylko dla lubiących ekstremalne doznania 😉
Nawet chciałam to w opowiadaniach także domówić, ale byłoby za długo haha

Mężczyzna

dirtyjack

Cichy Podglądacz
Higiena powinna być na 110% zachowana.
Chociaż jako facet wiem, że w chwilach uniesienia w dziwnych miejscach, jest to trudne i spotkałem partnerki, które lekko przymykały oko. Sam mam bzika na punkcie higieny intymnej w swoją stronę ale bywało różnie z różnymi partnerkami
Nawet chciałam to w opowiadaniach także domówić, ale byłoby za długo haha

Też zastanawiam się czy nie opublikować kilku swoich wspomnień właśnie. Szczególnie z okresu lat młodzieńczych.

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Higiena powinna być na 110% zachowana.
Chociaż jako facet wiem, że w chwilach uniesienia w dziwnych miejscach, jest to trudne i spotkałem partnerki, które lekko przymykały oko. Sam mam bzika na punkcie higieny intymnej w swoją stronę ale bywało różnie z różnymi partnerkami

Też zastanawiam się czy nie opublikować kilku swoich wspomnień właśnie. Szczególnie z okresu lat młodzieńczych.
Fajnie się czyta czyjeś autentyczne historię czy wyznania i warto:)

Mężczyzna

Kokos90

Nowicjusz
Mi jest najprzyjemniej jak kobieta bierze do samego gardła. Wtedy mocno czuję, że w niej jestem. I wkłada go do buzi i wyjmuje z odpowiednią prędkością w miarę powoli. Najbardziej lubię sobie siedzieć oparty, a ona przede mną klęczy i ociera się piersiami o moje uda, a ja trzymam ją z tyłu głowy i sobie lekko dociskam. Kończę w jej ustach, a ona wylizuje całą spermę z penisa i połyka. To jest idealny lodzik 😊

Kobieta

feetamateurgirl

Nowicjusz
Bezapelacyjnie NAJLEPSZY INSTRUKTAŻ FELLATIO jaki widziałem to ten autorstwa TEACHER OF MAGIC! Kurwa, jaka ona jest boska!!! Zamieszczam poniżej:

Część 1

Część 2 (moja ulubiona!)

Jeśli chodzi o moje doświadczenia w tym aspekcie to są one bardzo dobre, bo dziewczyny, które to robiły z reguły wiedziały co i jak. Oczywiście są 2 wyjątki: jedna od razu wyciągała podczas mojego szczytowania, a druga za to przerywała stymulację podczas szczytowania, no i chuj. Reszta była git majonez i aktualnie też jest w pytę! 👌😎

Proszę. 😊😉
Fajny ten tutorial:) wiele nowego się nie nauczyłam, ale dobrze zrobiony :)

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Mocny uścisk ręki, połączenie ust i dłoni, masowanie (ssanie, lizanie, ciągniecie wargami za) jąder .Patrzenie w oczy partnera , mruczenie , lizanie penisa wzdłuż , bądź pieszczenie się w trakcie obciągania tez robi swoje.
Więcej nie zdradzę zresztą jak wiemy - nie ma uniwersalnego sposobu, każdy lubi co innego ;)

Dodam że wiadomo- trzeba pamiętać o dużym nawilżeniu, nie zahaczaniu zębami o penisa i zmianach tempa.

Nikt sie nie skarżył. Malo tego, mam na koncie doprowadzenie trzech do finału, mimo że sie upierali ze nie dojda w ten sposób bo nie doszli nigdy wcześniej.
Medal jakiś?

Mężczyzna

robi44

Nowicjusz
Mocny uścisk ręki, połączenie ust i dłoni, masowanie (ssanie, lizanie, ciągniecie wargami za) jąder .Patrzenie w oczy partnera , mruczenie , lizanie penisa wzdłuż , bądź pieszczenie się w trakcie obciągania tez robi swoje.
Więcej nie zdradzę zresztą jak wiemy - nie ma uniwersalnego sposobu, każdy lubi co innego ;)

Dodam że wiadomo- trzeba pamiętać o dużym nawilżeniu, nie zahaczaniu zębami o penisa i zmianach tempa.

Nikt sie nie skarżył. Malo tego, mam na koncie doprowadzenie trzech do finału, mimo że sie upierali ze nie dojda w ten sposób bo nie doszli nigdy wcześniej.
Medal jakiś?
I się podnieciłem;)

Mężczyzna

PoorlyCornet23

Seks Praktykant

Medal jakiś?
To musi być lód cudo w twoim wykonaniu

C

col.Greg

Guest

Medal jakiś?
🥇