Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Kurde, musze przyznac racje, ze cos w tym jest. Nie ogladam facetow, ale jak niektore kobiety wstawia swoje zdjecia, albo filmiki jak sie bolcuja dildem, to choc wiem, ze mialo byc pociagajaco i erotycznie to jest zenujaco i odpychajaco
Niestety stosunkowo niewiele ludzi ma choć śladowe wyczucie jak chodzi o robienie fotek - jakichkolwiek, a już szczególnie erotycznych. Ja kiedyś na próbę zrobiłem sobie dwie fotki tego typu i choć za Adonisa się nie uważam (delikatnie mówiąc) i nie zajmuję się fotografią, to takie próbne zdjęcia wyszły mi lepiej niż 90% tego co ludzie wrzucają do sieci. Samo użycie samowyzwalacza i oddalenie obiektywu od ciała daje bardzo dużo, a nie jakieś foty które udawałyby, że są w makro, gdyby nie to że są rozmazane jak błoto pośniegowe w styczniu.
Żona mi praktycznie nigdy nie odmawia ma nie mniejszy popęd niż ja ale przychodzą takie dni że po prostu chce się często i intensywnie . Zazwyczaj mija i jest kilka dni wyciszenia. Czasami nawet chwilę po długim i wyczerpującym seksie gdzie padam na pysk za chwilę mam ochotę na powtórkę solo i to robię nigdy się nie hamuje bo nie ma nic gorszego niż bycie na ciśnieniu. Zazwyczaj kilkudniowy maraton pozwala mi na kilka dni uspokojenia .
Cóż, są kobiety, które mają zadbane cipki, patrzenie na nie sprawia przyjemność i to bez względu na wiek.
Ale są i takie, które po prostu odpychają wyglądem, czy to skóra, czy niechlujne strzyżenie, powrastane często włoski...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.