• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak radzicie sobie z ciągłą ochotą na sex/masturbacje?

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Kurde, musze przyznac racje, ze cos w tym jest. Nie ogladam facetow, ale jak niektore kobiety wstawia swoje zdjecia, albo filmiki jak sie bolcuja dildem, to choc wiem, ze mialo byc pociagajaco i erotycznie to jest zenujaco i odpychajaco
Niestety stosunkowo niewiele ludzi ma choć śladowe wyczucie jak chodzi o robienie fotek - jakichkolwiek, a już szczególnie erotycznych. Ja kiedyś na próbę zrobiłem sobie dwie fotki tego typu i choć za Adonisa się nie uważam (delikatnie mówiąc) i nie zajmuję się fotografią, to takie próbne zdjęcia wyszły mi lepiej niż 90% tego co ludzie wrzucają do sieci. Samo użycie samowyzwalacza i oddalenie obiektywu od ciała daje bardzo dużo, a nie jakieś foty które udawałyby, że są w makro, gdyby nie to że są rozmazane jak błoto pośniegowe w styczniu.

Mężczyzna

Amantis

Cichy Podglądacz
Żona mi praktycznie nigdy nie odmawia ma nie mniejszy popęd niż ja ale przychodzą takie dni że po prostu chce się często i intensywnie . Zazwyczaj mija i jest kilka dni wyciszenia. Czasami nawet chwilę po długim i wyczerpującym seksie gdzie padam na pysk za chwilę mam ochotę na powtórkę solo i to robię nigdy się nie hamuje bo nie ma nic gorszego niż bycie na ciśnieniu. Zazwyczaj kilkudniowy maraton pozwala mi na kilka dni uspokojenia .