• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak przygotować się do seksu analnego?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Dużo się można naczytać, i pewnie już gdzieś odpowiedziane,ale zostało głupie może pytanie sprawy po akcie, takie jak pierdzenie wyciekanie nasienia. AI podaje, że można wszystko ogarnąć szybką wizytą w toalecie, jakie są realne doświadczenia?
Ogarnięcie czystości i lewatywy jest oczywista, ale pytanie o przygotowanie fizyczne, czy samodzielnie, i już przygotowana, czy może zostawić, tą "zabawę" facetowi, żeby się pomęczył. Jak panowie wolą?
Po zabawie jest to całkiem normalne, czy nawet w trakcie, że zdarzy się pryknąć. Nie stresuj się tym, normalka. Najlepiej okręcić to w smiech. Potrenujesz to się obędzie bez tego po zabawie. Dłuższe noszenie korka analnego może ci pomóc, aby później zaciskać anus mocniej i nie prykac.
Szybka wizyta w toalecie? Nie podjąłbym się analu po takim czymś. Chyba, że ta osoba od rana tylko piła napoje. My dajemy sobie między pierwszym, a drugim czyszczeniem około 30 minut, czasami nawet godzinę, aby być pewnym że żaden incydent kałowy się nie wydarzy. W międzyczasie czasami oczywiście pieszcząc nasze dziurki dłuższym od mojego penisa dildo, aby dość głęboko sprawdzić czy na pewno jest czysto, bo nie zawsze z płukanką/lewatywą wszystko wypłynie.
Czyścimy się indywidualnie. Rzadko kiedy prosimy drugą osobę o pomoc, kiedy jeszcze nie do końca jest czysto. Druga osoba raczej wchodzi, aby "zrobić test białej rękawiczki" :D

Kobieta

Renata

Cichy Podglądacz
Cześć! Mam do Was wszystkich pytanie!
Chciałabym wiedzieć jak mam się przygotować do seksu analnego, tzn. interesuje mnie wszystko co powinnam wiedzieć przed analnym rozdziewiczeniem. Czy jest to przyjemne dla chłopaka i dziewczyny, czego trzeba używać aby osiągnąć największą rozkosz analną :p czy mogę mieć jakieś komplikacje po odbytym stosunku analnym. Jakie są wasze odczucia po analnej inicjacji? Z góry dziękuję użytkownikom sexforum.pl za wszystkie odpowiedzi i rady.
Zrób mu loda z połyskiem i zapomni o zakazanej dziurce.