• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak poznać partnerkę lubiącą piss?

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Ostatnio tego doświadczyłam. Gość tak się podjarał, że nie potrafił o niczym innym rozmawiać i oczekiwał ode mnie 100% gotowości na rozmowy i filmiki w temacie. A gdy nie odpisywałam, bo byłam w pracy, to zaraz pisał coś w stylu: „halo, jesteś tam?”, „odezwij się”. Podziękowałam panu ;)
Chyba z tym samym kolegą pisałyśmy 😂

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Chyba z tym samym kolegą pisałyśmy 😂
Chociaż nie jestem kobietą, ale też znam to z własnego doświadczenia. Jako że lubię wskoczyć w damskie ciuszki nie raz zdarza mi się otrzymywać takie wiadomości. Nic nie pomaga tłumaczenie, że jestem hetero, że nie interesują mnie faceci a fiuty, które mi wysyłają nie robią na mnie wrażenia bo sam mam takiego (albo nawet większego 😜😂)

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Chociaż nie jestem kobietą, ale też znam to z własnego doświadczenia. Jako że lubię wskoczyć w damskie ciuszki nie raz zdarza mi się otrzymywać takie wiadomości. Nic nie pomaga tłumaczenie, że jestem hetero, że nie interesują mnie faceci a fiuty, które mi wysyłają nie robią na mnie wrażenia bo sam mam takiego (albo nawet większego 😜😂)
Jak facet jest napalony to nic nie pomoże. Jestem inna sobotę z takim aparatem i jeszcze nie na żywo nie widzieliśmy ale już ma go dość. Od wtorku wysłał mi chyba 50 wiadomości w których napisał co ze mn zarobi i co mi wyliże. Około 30 zdjęć penisa no i kilka filmów

Mężczyzna

Luke-WettingFan

Cichy Podglądacz
Zawsze też zostaje opcja zwykłego zapytania o tzw "szaleństwa", czy też wprost o fetysze.. w końcu to już nie jest taki temat tabu jak jeszcze kilkanaście lat temu. Najlepiej podczas delektowania się jakimś "bukietem", po alkoholu ludzie są bardziej wylewni ;) ;) ;)

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Podczas zabawy kiedy kobieta jest już rozgrzana, najlepiej zacząć temat, większa szansa, że Ci się uda i zrobi coś, co może wychodzić poza jej łóżkowe schematy :)

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Podczas zabawy kiedy kobieta jest już rozgrzana, najlepiej zacząć temat, większa szansa, że Ci się uda i zrobi coś, co może wychodzić poza jej łóżkowe schematy :)
Teoretycznie prawda i parę razy się udało. Ale gdzieś mam dość rozczarowań 😅 Ja mam naprawdę spore doświadczenie jeśli chodzi o ten fetysz ale gdzieś szukam patentu jak albo poznać kogoś kto to lubi albo znaleźć złoty środek do namawiania na zabawy siusiu 😅 Zawsze pozostaje opcja, że zwiąże partnerkę (na to jest chęć prawie zawsze xD) i zaczekam wystarczająco długo 😂

Kobieta

Cassie

Cichy Podglądacz
Ja znowu się udzielę w wątku i może wprost się pochwale, co zdarzyło mi się robić 😏
Sikałam na kolege, na jego kutasa, na ciało, ale nie ogarnelismy ze lepiej to robić w łazience, tylko normalnie tak w pokoju ale chociaż na podłodze 😭 raz jednemu nasikalam prosto do ust, wszystko wypił. Samej zdarzyło mi się wypić swój mocz, posikac się w spodnie, w kieliszek, na łóżko, w rajtuzy, nawet w wannie z tyłkiem w gorze ale to musiało śmiesznie wyglądać 😝 i pozwoliłam tez facetowi nasikać na siebie, łącznie z buzia, do ust, na ciało ogólnie ale nie wiem czy jakbym nie była bardzo podniecona to czy bym się ponownie zgodziła. Raczej wole teraz samej coś kombinować albo ja na faceta. W ogóle nawet bardzo lubiłam, jak tylko oglądali sam akt, zdarzało mi się ochoczo pokazywać, nawet w plenerze 😏

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ja znowu się udzielę w wątku i może wprost się pochwale, co zdarzyło mi się robić 😏
Sikałam na kolege, na jego kutasa, na ciało, ale nie ogarnelismy ze lepiej to robić w łazience, tylko normalnie tak w pokoju ale chociaż na podłodze 😭 raz jednemu nasikalam prosto do ust, wszystko wypił. Samej zdarzyło mi się wypić swój mocz, posikac się w spodnie, w kieliszek, na łóżko, w rajtuzy, nawet w wannie z tyłkiem w gorze ale to musiało śmiesznie wyglądać 😝 i pozwoliłam tez facetowi nasikać na siebie, łącznie z buzia, do ust, na ciało ogólnie ale nie wiem czy jakbym nie była bardzo podniecona to czy bym się ponownie zgodziła. Raczej wole teraz samej coś kombinować albo ja na faceta. W ogóle nawet bardzo lubiłam, jak tylko oglądali sam akt, zdarzało mi się ochoczo pokazywać, nawet w plenerze 😏
Kobieta złoto ❤️ Dosłownie 😏 W sumie większość z tego też miałem przyjemność ale brakuje mi kogoś kim mógłbym się tak bawić regularnie 🙁 Plener i prosto do ust chyba najlepsze 👍 Mega mnie kręci właśnie siku w różnych miejscach ciekawych 😁

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Szukaj na portalach typu datezone czy zbiornik. Porozmawiaj z nią po prostu szczerze. Jakie masz oczekiwania i czego chciałbyś spróbować. Jest wiele kobiet, które są mało otwarte i wstydzą się, że mają takie fantazje, które jednak chciałyby wprowadzić do swojego życia erotycznego.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Szukaj na portalach typu datezone czy zbiornik. Porozmawiaj z nią po prostu szczerze. Jakie masz oczekiwania i czego chciałbyś spróbować. Jest wiele kobiet, które są mało otwarte i wstydzą się, że mają takie fantazje, które jednak chciałyby wprowadzić do swojego życia erotycznego.
Kiedyś siedziałem sporo na datezone ale zbrzydł mi jak się zrobił płatny 😅 Ze zbiornika jeszcze nigdy nie korzystałem a chyba w końcu to zrobię, bo już któryś raz ktoś mi to poleca :) Co się tyczy szczerych rozmów.... Jestem dosyć bezpośredni jeśli chodzi o te tematy, bo mam już dosyć podchodów i rozczarowań 😅

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Kiedyś siedziałem sporo na datezone ale zbrzydł mi jak się zrobił płatny 😅 Ze zbiornika jeszcze nigdy nie korzystałem a chyba w końcu to zrobię, bo już któryś raz ktoś mi to poleca :) Co się tyczy szczerych rozmów.... Jestem dosyć bezpośredni jeśli chodzi o te tematy, bo mam już dosyć podchodów i rozczarowań 😅
Ja też miałam wiele lat konto na datezone, na zbiorniku również. Ja mam podobnie.... Też byłam zawsze bezpośrednia jeśli chodzi o sex.