• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak nazywanie swoich partnerów, czyli "... moja żabciu..." i spółka ;P

B

Basia

Guest
Skorpion nie zawsze działają
jak mówię "kochanie moje najdroższe" to się facet szykuje że mu dowalę :p

Hempu

Cichy Podglądacz
Moja kobieta mówi to mnie misiaczku , kocie. Jeśli chce mnie zirytować lub w żartach mówi do mnie łosiu ;_; a ja jej się odgryzam cudownym ziemniaczkiem lub pączuszkiem też ją to ładnie irytuje :D

A

Anika

Guest
Jak mówisz nie pytaj to pytam, a co! :p No chyba że tajemnica tajemnicza to wtedy nie ma tematu ;)

B

Basia

Guest
Jak mówisz nie pytaj to pytam, a co! :p No chyba że tajemnica tajemnicza to wtedy nie ma tematu ;)

eee żadna tajemnica bo tam gdzie gramy to wszyscy wiedzą
ostatnio to wredna jędza a ogólnie to maupa (i nie chodzi tu o słodką małpeczkę:p )

jak wpada ze słowami dzień dobry Skarbie to wyczuwam podstęp i od razu dopytuje co zmalował albo co potrzebuje :p ale to działa w dwie strony. Jak chce go wkurzyć to od razu leci kochanie :p

On1001

Erotoman
Jak tam uważasz Króliczku :p
To że z Ciebie piekielna bestia z otchłani pożądania nie znaczy że nie mogę Ci czasem jakimś banałem posłodzić :p

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry