Żaden problemMnie też namawiać nie trzeba, ale dziewczyny nie chcą i w sumie się nie dziwię...
A poza tym - gratuluję![]()
Żaden problemMnie też namawiać nie trzeba, ale dziewczyny nie chcą i w sumie się nie dziwię...
A poza tym - gratuluję![]()
Jak byłem wolny i imprezowałem to co drugą imprezę z kimś wracałem. Moi znajomi zawsze stali zboku jak przyczajony tygrys i bali się zagadać. Zawsze na mnie byli źli, że kogoś wyrwałem. Zamknięci w sobie czekali aż kobieta do nich zagada ? Poza tym kobiety jak faceci też widzą oczami i nie chcą facetów z brzuszkami czy ogólnie zaniedbanych. W naszym kręgu kulturowym utarło się, że to facet podrywa. Zresztą kobieta raz mi się żaliła, że faceci mają lepiej, bo mogą podejść i poderwać każdą, którą chcą, a one muszą stać i czekać i ewentualnie dawać sygnały. Wszystko tak jak mówisz w głowie. Większość facetów na necie szuka kobiet. Na spotted dzisiaj pełno informacji, że jakiś baran onanista patrzył na jakąś w mc donald, ale akurat nie mógł zagadać, bo mu cheesburger przyszedł, a on był bardzo głodny, i " zostaw coś po sobie ślicznotko". No na pewno na takich amatnów jakakolwiek laska poleci.A ja myślę, że też głównie wszystko siedzi w głowie i tego, w jaki sposób podchodzisz do tematu i jak zagadujesz![]()
W punkt!Jak byłem wolny i imprezowałem to co drugą imprezę z kimś wracałem. Moi znajomi zawsze stali zboku jak przyczajony tygrys i bali się zagadać. Zawsze na mnie byli źli, że kogoś wyrwałem. Zamknięci w sobie czekali aż kobieta do nich zagada ? Poza tym kobiety jak faceci też widzą oczami i nie chcą facetów z brzuszkami czy ogólnie zaniedbanych. W naszym kręgu kulturowym utarło się, że to facet podrywa. Zresztą kobieta raz mi się żaliła, że faceci mają lepiej, bo mogą podejść i poderwać każdą, którą chcą, a one muszą stać i czekać i ewentualnie dawać sygnały. Wszystko tak jak mówisz w głowie. Większość facetów na necie szuka kobiet. Na spotted dzisiaj pełno informacji, że jakiś baran onanista patrzył na jakąś w mc donald, ale akurat nie mógł zagadać, bo mu cheesburger przyszedł, a on był bardzo głodny, i " zostaw coś po sobie ślicznotko". No na pewno na takich amatnów jakakolwiek laska poleci.
Zresztą kobieta raz mi się żaliła, że faceci mają lepiej, bo mogą podejść i poderwać każdą, którą chcą, a one muszą stać i czekać i ewentualnie dawać sygnały.
Przejdź się po ulicy i zobacz z jakimi facetami zadają się kobiety... Większość z nich w ogóle nie widziała na oczy siłowni. Rozumiem, że z braku laku wybierają dowolnegoPoza tym kobiety jak faceci też widzą oczami i nie chcą facetów z brzuszkami czy ogólnie zaniedbanych.
Hahaha(czytaj siłownia)
Przejdź się po ulicy i zobacz z jakimi facetami zadają się kobiety... Większość z nich w ogóle nie widziała na oczy siłowni. Rozumiem, że z braku laku wybierają dowolnego![]()
Dokladnie, chodzi mi o to że przesadzanie w każdą strone jest kiepskie.Fajnie wyglądać można chodząc regularnie na basen, pobiegać, nie opijać się piwem i dbać o zęby![]()
Nawet są takie memy... Że oczekiwania po pójściu na siłownie są takie, że laski się za Tobą oglądają. A rzeczywistość jest taka, że chłopy się uganiają i komplementują, że zajebiste plecy, albo klatka...Ja na partnera życiowego bym nie wybrała stalego bywalca siłki i solarium. Wychodze z zalozenia (moze czasami błędnia), że taki to narcyz i jedyne co go obchodzi to jego wyglad, odżywki i inne pierdoły, a nie stałe związki.
No i tu się z Tobą zgodzęCały czas jestem zdania: powodzenie głównie zależy od tego, co się ma w głowie. Nigdy się nie będzie miało 100% powodzenia, bo ludzie mają różne gusta, ale jak w głowie niepoukładane, no to ciężko w życiu.
No i pięknie powiedzianeZdecydowanie tak
Konkluzja zatem: ludzie są różni, a siłownia to nie zloty środek na wszystko![]()
Ale kolega mowił oprzygodnym seksieJa na partnera życiowego bym nie wybrała stalego bywalca siłki i solarium. Wychodze z zalozenia (moze czasami błędnia), że taki to narcyz i jedyne co go obchodzi to jego wyglad, odżywki i inne pierdoły, a nie stałe związki.
Kolega też pisał, że faceci szukają po internetach lasek... I że to jest mało mądre, a sam założył tematy, w którym szuka kobiety do trójkątaAle kolega mowił oprzygodnym seksie
hmmm...może klasyczny gwat na mężu razem z koleżanką(koleżankami)!Hej,
Jestesmy z mezem w sumie 11 lat razem. Wyprobowalismy juz wiekszosc rzeczy, ale ja chcialabym sprobowac czegos nowego. Probowalam mu delikatnie zasugerowac trojkat z inna dziewczyna, sle zbyl mnie zarcikami i stwierdzil ze chyba go to nie kreci.
Jakas szansa/sposob by go namowic?
P.s. nie mam zadnej takiej dziewczyny na oku, w gre wchodzilby raczej ktos obcy.
Powiedz,rozmawiacie o swoich pragnieniach,tych realnych i tych bardziej ze sfery marzeń?Hej,
Jestesmy z mezem w sumie 11 lat razem. Wyprobowalismy juz wiekszosc rzeczy, ale ja chcialabym sprobowac czegos nowego. Probowalam mu delikatnie zasugerowac trojkat z inna dziewczyna, sle zbyl mnie zarcikami i stwierdzil ze chyba go to nie kreci.
Jakas szansa/sposob by go namowic?
P.s. nie mam zadnej takiej dziewczyny na oku, w gre wchodzilby raczej ktos obcy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Jak się dostać do sexually broken? | Fetysze i perwersje | 0 | |
![]() |
Jak zaruchać będąc przegrywem? | Seks | 38 | |
C | Jak poprawić libido po 30 | Porady seksualne | 3 | |
N | Jak kobiety daja znaki | Seks | 17 | |
K | Jak rozmawiać na tinderze? | Sprawy kobiet | 46 |