• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak namówić dziewczynę na seks? Półroczny związek

Status
Zamknięty.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Daj jej czas i spraw, aby była pewna, że będziesz przy niej zawsze... Mi właśnie tej świadomości brakowało...

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Młody18 napisał:
Może podpowiesz, co by Ci taką świadomość dawało, jakie zachowanie??
To już kwestia tego, czego dziewczyna oczekuje od związku... Ja sama nie wiem dlaczego zawsze się bałam rozstania z Nim... Byłam z Nim bardzo szczęśliwa, ale zawsze miałam obawę, że On mnie zostawi... Może mam paranoję :? A może to oznaka tego, że tak bardzo Go kochałam (kocham)
Teraz jestem sama i nadal nie wiem co On robił takiego, że ja się czułam w pewien sposób "zagrożona"...

Młody18

Biegły Uwodziciel
Moja Ukochana też ma takie odczucia. Dlatego się pytałem, co by może Tobie pomogło w pozbyciu się ich.
Co bym nie robił, jak się nie starał, to ona ma takie odczucia.

Szarka

Erotoman
Młody - ja tez się bałam ... co mi dało pewność ? kiedy mi się oświadczył.... tylko ten mój wariat kochany oświadczył się baaardzo wcześnie :lol:

ruth

Seks Praktykant
Szarko, a w jakim wieku byliście jak Ci sie oświadczył? bo moj facet cos o tym wspomina a mamy po 19 lat... :p

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Mój chłopak kiedyś też coś o tym wspomniał, ale nie było to nic oficjalnego...
Chciałabym być zaręczona, to rzeczywiście byłaby jakaś pewność, że On bedzie przy mnie...
On ma 24 lata, ja 19... :)

gonia

Erotoman
Polihymnia napisał:
Chciałabym być zaręczona, to rzeczywiście byłaby jakaś pewność, że On bedzie przy mnie...
jaka?
to o niczym nie swiadczy

młoda

Podrywacz
Też mam takie odczucia, że mogę Go w każdej chwili stracić, jednak On daje mi pewność, że tak nie będzie praktycznie każdym swoim gestem, słowem... Naprawdę czasem aż nie wierzę, że trafił mi się tak kochający i wspaniały Chłopak... :oops: Może dlatgeo właśnie boję się Go stracić... Że już nie trafię na kogoś tak kochającego...

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
gonia napisał:
Polihymnia napisał:
jaka?
to o niczym nie swiadczy
Mam takie odczucia, ze to jest juz jakies zobowiązanie...

ruth

Seks Praktykant
Do mnie praktycznie tez nie dociera ze moge Go stracić... jestesmy razem rok i jakos stało sie to dla mnie oczywiste ze nic nas nie rozdzieli... w ogole nigdy nie brałam tego pod uwage... ale zareczyny w wieku 19 lat (w sensie ja i on po 19)... co myslicie w ogole o czyms takim?

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Zareczyny to nie ślub... Jak dla mnie jest to cudowne! Mozesz mowic o nim "mój nażeczony" :) i to jest jakies zobowiązanie (juz to pisalam). To jest takie udowodnienie tego, ze chcesz z tą osobą spędzić resztę życia... :) Rozmarzyłam się...

gonia

Erotoman
Polihymnia napisał:
Zareczyny to nie ślub... Jak dla mnie jest to cudowne! Mozesz mowic o nim "mój nażeczony" :) i to jest jakies zobowiązanie (juz to pisalam). To jest takie udowodnienie tego, ze chcesz z tą osobą spędzić resztę życia... :) Rozmarzyłam się...
niekoniecznie
polemizowałabym

Status
Zamknięty.