• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak lubicie być nazywani podczas gorących chwil?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Sam nie lubię być nazywany - wolę, gdy kobieta mówi o moich częściach ciała (w tym miejscach intymnych) - albo do nich. Tzn. gdy podczas zabawy moimi genitaliami udaje, że członek mówi i "podkłada mu głos", prowadząc z nim dialog. :)
Atmosfera flirtu i zabawy zawsze dobra.
A także gdy mówi o tym, co właśnie robi albo co za chwilę zrobi, mówi o swoich fantazjach i pragnieniach.

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Lubię ekstremalny sex, a jego nieodłącznym elementem są wyzwiska, które kocham słyszeć. Jestem damą z dobrego domu, która lubi poczuć się jak szmata. Ogromnie podniecają mnie teksty, że jestem dziwką, zdzirą czy kurwą. Gdy uprawiam sex z kilkoma mężczyznami naraz sama jęcząc z rozkoszy wykrzykuję" Rżnijcie mnie", "Pieprzcie mnie mocno skurwiele". Panów to wtedy jeszcze bardziej nakręca do ostrzejszej zabawy.

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
Bezapelacyjnie będzie to "maleńka" 🩷 do tego różne dłuższe konstrukcje, w stylu "chodź do mnie", "tak, to jest jego miejsce", a jak dołożymy do tego ujęcie mojej twarzy w dłonie to jestem już u bram niebios...
Chętnie bym chwycił Twoja twarz w moje dłonie i inne ....

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Bezapelacyjnie będzie to "maleńka" 🩷 do tego różne dłuższe konstrukcje, w stylu "chodź do mnie", "tak, to jest jego miejsce", a jak dołożymy do tego ujęcie mojej twarzy w dłonie to jestem już u bram niebios...
I tak bez wyzwisk, no nie wiem, nie wiem, jakiś nietypowy ten związek ;)
Phi, może jeszcze "moja królewno" ?

Kobieta

Lenkaa

Seks Praktykant
Dziwka, zdzira, szmata, pizda, kurwa... a ja pytam gdzie są odpowiedniki męskie? Poproszę krótką listę inwektyw, którymi mogłabym obdarzyć faceta, gdybyśmy mieli chęć na brudny, niegrzeczny seks. Żeby nie było tak, że tylko on może mnie zwyzywać, ja też bym chciała, ale czuję, że językowo istnieje bariera (hmmm, ciekawe dlaczego...).

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
W swoich kontaktach z reguły dominuję natomiast Ty możesz pokazać bardziej fizycznie dominację...
...Dzisiaj będziesz uległy, usiądź mu na twarzy brudną cipką ... dzisiaj tylko na tyle zasługujesz
Na pewno poczuje dominację i jaki jest mały... 🤫😈

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Cichy Podglądacz
Dziwka, zdzira, szmata, pizda, kurwa... a ja pytam gdzie są odpowiedniki męskie? Poproszę krótką listę inwektyw, którymi mogłabym obdarzyć faceta, gdybyśmy mieli chęć na brudny, niegrzeczny seks. Żeby nie było tak, że tylko on może mnie zwyzywać, ja też bym chciała, ale czuję, że językowo istnieje bariera (hmmm, ciekawe dlaczego...).
Meska suko,
Twój chuj należy do mnie.
Bede cie jebac szmato

Jakbyś miala strapona

Ta dupa dziura jest moja meska Kurwewko

Mężczyzna

Anek58

Cichy Podglądacz
Nie wyobrażam sobie tak wulgarnych określeń podczas gorących chwil jak przedstawia tu większość zabierających głos w tym temacie.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry