• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak lubicie być nazywani podczas gorących chwil?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Przecież to rasizm i użycie przez osobnika innej rasy sformułowania stereotypowego i mającego za zadanie poniżyć inną rasę. niech Pani wyjdzie tego toksycznego związku podszytego rasizmem
Nie trzeba być błyskotliwym, aby już po pobieżnej lekturze forum skonstatować, że niektórym kobietom nie przeszkadza przedmiotowe traktowanie i poniżanie przez partnera seksualnego, a nawet je to podnieca.

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Nie trzeba być błyskotliwym, aby już po pobieżnej lekturze forum skonstatować, że niektórym kobietom nie przeszkadza przedmiotowe traktowanie i poniżanie przez partnera seksualnego, a nawet je to podnieca.
No, ale co w zwiazku z tym faktem:unsure: To problem jakiś, czy zjawisko niepokojace. O co Ci chodzi?

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Warto być błyskotliwym, by wiedzieć, że moja wypowiedź nie jest zupełnie związana ze zjawiskiem, o którym piszesz. Masz niesamowity dar do podejmowania szczegółów w większości wątków jeśli pasują do Twojej linii myślenia i poglądów. W tym momencie bardzo uogólniasz a przecież wiesz, że celowo poruszyłem wątek by po raz kolejny zaznaczyć skrajną hipokryzję i infantylizm jednej użytkowniczek w kwestii szeroko pojętego zjawiska rasizmu.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Masz niesamowity dar do podejmowania szczegółów w większości wątków jeśli pasują do Twojej linii myślenia i poglądów. W tym momencie bardzo uogólniasz a przecież wiesz, że celowo poruszyłem wątek by po raz kolejny zaznaczyć skrajną hipokryzję i infantylizm jednej użytkowniczek w kwestii szeroko pojętego zjawiska rasizmu.
Ohohoho, dziękuję, ale chyba zbyt wysoko oceniasz moją inteligencję.

Kobieta

Kataryna X

Seks Praktykant
Warto być błyskotliwym, by wiedzieć, że moja wypowiedź nie jest zupełnie związana ze zjawiskiem, o którym piszesz. Masz niesamowity dar do podejmowania szczegółów w większości wątków jeśli pasują do Twojej linii myślenia i poglądów. W tym momencie bardzo uogólniasz a przecież wiesz, że celowo poruszyłem wątek by po raz kolejny zaznaczyć skrajną hipokryzję i infantylizm jednej użytkowniczek w kwestii szeroko pojętego zjawiska rasizmu.
Ale za to ty sobie podejmujesz te wątki które Ci pasują pod twoje myślenie.
Zamiast odpowiedzieć na pytanie w temacie to musiałeś swoją "yntelygencjię" wyrazić. Jesteś jak dziecko które płacze bo coś jest nie po jego myśli.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry