• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak kobiety nazywają swoje intymne miejsce ? :)

Endrju

Nowicjusz
W moim przypadku etymologia słowa określającego "cipeczkę" jest dość śmieszne i ciekawe. Otóż ja i moja ukochana nazywamy penisa "TOMASZ" Ot tak, fajnie brzmi :] I nawet pasuje :D A że chcieliśmy rozkminić jak nazwać odpowiednik tej części ciała tylko, że u kobiety, to przyszedł nam na myśl pewien serial :) Kasia I Tomek. "KASIA"... I tak już zostało, heeheh :p

Endrju

Nowicjusz
ruth napisał:
Endrju- fajnie :) i nikt sie nie zorientuje o co chodzi :)

I właśnie o To chooodzi!! :D A kiedyś miałem śmiszną sytuację :] Rozmawiałem z moją ukochaną przez Skype, a koło niej siedziała kuzynka.. Jak gdyby nigdy nic mówiła do mnie "-A jak tam Tomek? Bawisz się z nim?" Oczywiście wiadomo co miała na myśłi mówiąc czy się z nim bawie :D Tak samo ja do niej "-Jak się Kasia czuje? Dobrze?" I śmialiśmy się razem, niby nie wiadomo z czego, a jej kuzynka siedziała wryta i nie wiedziała z czego bechtamy :D Hehehe :] - Taki mały offtopic :]

neya

Seks Praktykant
w zależności od nastroju - jest cipką, Jadzią, Madzią, myszką, doliną rozkoszy... itp. :D :D :p

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png