Całowanie cipki, cycków albo penisa lub pośladków i innych części ciała , to też nie 3 min. Ja uwielbiam się zabawiać cipką, a moja partnerka chciała by tylko kutasa w swoich ustach.
Zależy czy w gumie czy bez w gumie aż mi się kutas obetrze albo cipka będzie miała dość - koło pół godziny sensu stricte bzykania, a bez gumy coś mi nie idzie - najchętniej to bym zrobił dwa ruchy i wór suchy
Udawanie orgazmu to bardzo zły pomysł.
Najlepsza jest szczerość.
Brak satysfakcji powoduje narastającą frustrację, a ta z kolei prowadzi do narastających problemów w związku, a w końcu do rozpadu związku.
O wszelkich problemach należy mówić od razu i rozwiązywać je od ręki, jeśli to tylko możliwe. Jeśli zaś niemożliwe - można tak czy inaczej pracować nad rozwiązywaniem problemów.
Nie da się pracować nad problemem nie wiedząc o istnieniu tego problemu.
Niech mężczyźni wiedzą, jak naprawdę dawać partnerkom orgazm, a nie jak sprawiać, by kobiety udawały. Wtedy obie strony będą zadowolone.
Ja niestety bardzo szybko, bywa że przy grze wstępnej potrafię już dojść :/ czasem mam ogromne poczucie winy, że nie potrafię zaspokoić mojej Kobiety. Ma ktoś podobnie?
Ja niestety bardzo szybko, bywa że przy grze wstępnej potrafię już dojść :/ czasem mam ogromne poczucie winy, że nie potrafię zaspokoić mojej Kobiety. Ma ktoś podobnie?
Ja w miarę długo wytrzymuję. Cieszę się seksem, ale skupiam się na tym co ona czuje. Żebym doszedł, muszę się skupić na sobie. Inaczej mogę ruchać godzinę i nie skończę, bo mi "oklapnie". Także najpierw ona, później ja.
Sam również miałem problem z systematycznością a jak nie bierze się systematycznie to nie działa.Jednak chusteczki są moim zdaniem świetne ponieważ można użyć przed samym stosunkiem.
Najkrócej - co rzadko nam się zdarza - to 20-30 minut, a najczęściej wychodzi nam między 40 minut a 1,5h. Partnerka w 95% ma przynajmniej 1 orgazm, najwięcej chyba 4 czy 5. Dochodzi szybciej ode mnie i zawsze się staram żeby go miała, bo jestem typem długodystansowca, więc jej jest łatwiej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.