• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak długo uprawiacie seks?

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
Zależy czy w gumie czy bez 😁 w gumie aż mi się kutas obetrze albo cipka będzie miała dość - koło pół godziny sensu stricte bzykania, a bez gumy coś mi nie idzie - najchętniej to bym zrobił dwa ruchy i wór suchy 🤣

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
robimy to zeby Wam sprawić przyjemność, że jestescie tacy męscy jak sobie wyobrażacie
Udawanie orgazmu to bardzo zły pomysł.
Najlepsza jest szczerość.
Brak satysfakcji powoduje narastającą frustrację, a ta z kolei prowadzi do narastających problemów w związku, a w końcu do rozpadu związku.
O wszelkich problemach należy mówić od razu i rozwiązywać je od ręki, jeśli to tylko możliwe. Jeśli zaś niemożliwe - można tak czy inaczej pracować nad rozwiązywaniem problemów.
Nie da się pracować nad problemem nie wiedząc o istnieniu tego problemu.
Niech mężczyźni wiedzą, jak naprawdę dawać partnerkom orgazm, a nie jak sprawiać, by kobiety udawały. Wtedy obie strony będą zadowolone.

matijas999

Cichy Podglądacz
Ja niestety bardzo szybko, bywa że przy grze wstępnej potrafię już dojść :/ czasem mam ogromne poczucie winy, że nie potrafię zaspokoić mojej Kobiety. Ma ktoś podobnie?

Mężczyzna

Kaminski051

Cichy Podglądacz
Ja niestety bardzo szybko, bywa że przy grze wstępnej potrafię już dojść :/ czasem mam ogromne poczucie winy, że nie potrafię zaspokoić mojej Kobiety. Ma ktoś podobnie?
Ja w miarę długo wytrzymuję. Cieszę się seksem, ale skupiam się na tym co ona czuje. Żebym doszedł, muszę się skupić na sobie. Inaczej mogę ruchać godzinę i nie skończę, bo mi "oklapnie". 😛 Także najpierw ona, później ja.