• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak długo trwa wasza masturbacja?

Torus

Cichy Podglądacz
Witam. Pytanie głównie o mężczyzn ? Jak długo się masturbujecie? 5 min 10 min?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

seba77

Erotoman
Zapadła cisza... aż dziwne bo przecież tylu tu masturbatorów ! ;) A tak serio to w moim przypadku to różnie, czasem potrafię sie bawić godzinę, dochodzi przy tym przegladanie filmików, czasem zabawa na chatrubate z jakimiś Paniami i tak schodzi aż po solidny finał. Ale najczęściej 5-7 minut

NaCzteryLapy

Cichy Podglądacz
Kilka minut, rzadko kiedy dłużej. Chyba, że piszę z dziewczyną, szukam opowiadanka lub okazjonalnie filmiku. Może rozwinę wątek: jak często nie poprzestajecie na jednym orgazmie?

S

sukasz9

Guest
Nie lubię szybkich zabaw. Określił bym to w przedziale od 25 do 60 minut. Choć bywały i fajne dłuższe cyberki 😊😋

Mortimer

Erotoman
Różnie, czasem nawet od wieczora do rana. Ogladam, czytam, masturbuję się i powstrzymuję. Na koniec jest naprawdę mega orgazm i obfity wytrysk.

A

Anika

Guest
Nie ma czegoś takiego jak za długa masturbacja, jak kończy się orgazmem to zawsze jest w sam raz :p

P

piotrrere

Guest
Ja czasami lubie zalozyc gumke i bawic sie dlugo uwieobiam jak gumce zbiera sie wszystko co wyplywa z penisa zajebiste odczucia

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Masturbuję się rzadko przez kilkanaście, a częściej przez kilkadziesiąt minut, w zależności od mojej pomysłowości. Moje fantazje są rozbudowane, więc masturbacja nie trwa krótko.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Jak nieraz mam czas i oglądam sobie coś podniecającego, to i godzina szybko zleci.

Ale z racji braku czasu to najczęściej na szybkiego w toalecie w kilka minut.