Ja nie mam pojęcia jak to jest być bez masturbacji. Osobiście bardzo lubię się depilować i następnie dokładnie się wykremowac i z dużą ilością olejku walić sobie kutasa. Chciałbym się masturbowac na oczach kobiety która jest podniecona i z ochotą zrobi robótkę ręcznaJa juz dwa tygodnie minimum 6 razy dziennie
Im dłużej tym lepiej. Jedyny minus, że penis może być obolały potem.8 godzin się masturbowałem taki edging na końcu wytrysk miałem konkretny..
Złota kobietaNajdłużej chyba się piescilam bez przerwy 3 godziny. Ale też zdarzało się później kilka razy po odpoczynku. Teraz tez robię to od ponad godziny
Dopiero po 4 godzinach był wytrysk?🫣Moja mała 4 godziny mi trzepala i pomagała ustami a jak strzeliłem to powiedziała że aż do nosa doszlo możliwe to jest???
Dopiero po 4 godzinach był wytrysk?🫣
Wszystko jest możliwe. Siedząc sobie na fotelu i robiąc sobie dobrze przez kilka godzin potrafię ubabrac sufit wytryskiemDopiero po 4 godzinach był wytrysk?🫣
Lubię robic dokładnie tak sammoJeśli o to chodzi to ja ogólnie dochodzę bardzo wolno. Masuje się wolno tak by cały czas członek mocno stał. Masuje główkę a potem dolną część z jajkami cały czas naciągając skórę bardzo mocno. Mogę tak bardzo długo. Lubię być cały czas bardzo twardy. Mój rekord to ponad 2 godziny non stop. Potrafię to robić kilka razy na dzień.
Podobnie ale mój jak dotąd życiowy rekord to 1h ciągłych orgazmów bez przerwy jeden po drugim do upadłego. Mineta, facesitting, palcówka, squirt, magic wand, bondage.Moja najdłuższa zabawa trwała ok. 2h. Wiem, że nie jest to wyczyn ale ja mam bardzo silne orgazmy i czasem przychodzą nawet chwilę po tym jak już skończę się bawić i odpoczywam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Jak zaakceptować małego penisa | Porady seksualne | 2 | |
P | Lubicie patrzeć jak ona sie bawi i na odwrót? | Masturbacja | 7 | |
Jak podrywacie refleksje | Seks | 15 | ||
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 5 | |
Y | Mięśnie kegla jak użyć ? | Porady seksualne | 1 |