• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często walicie konia?

Mężczyzna

sissyboy for you

Cichy Podglądacz
To zalezy. Staran sie nie dochodzic przes masturbacje ale czasem nie moge sie oprzec. Za to zawsze gdy budze sie u kogos w lózku pijany po imprezie to misze im zwalic. Raz, ze mnie to kreci. Dwa, ze uwielbiam ich mieszanie jak dostaja ich sperme do buzi.

Mężczyzna

Alex44PL

Nowicjusz
2/3 razy w ciągu dnia jest zupełną normą, niżej realnie nie schodzę, chyba ze nie moge tego zrobic ze wględu np. na podróż/wyjazd lub inne czynniki uniemozliwajace spokoją ejakulacje
kurcze, człowieku - kiedy Ty masz na to czas i w jakich okolicznościach przyrody? :cool: Chciałbym tak, ale praca, rodzina... Już nie pamiętam, kiedy udawało się raz dziennie...
Teraz mam dokładnie tak, jak robi_wm

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

Sinclair

Cichy Podglądacz
Ja tam czuję większą potrzebę gdy jestem w dobrym nastroju, najlepiej wypoczęty i wyspany. Co drugi dzień, czasem kilka dni z rzędu i dzień przerwy. W zwykły dzień min. godzinę w weekendy zdecydowanie dłużej.