• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często walicie konia?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to ja mam inaczej, są dwie opcje (na przykładzie porannej pobudki):
1. Budzę się rano, mam ochotę sobie postawić bez finału - dotykam kutasa w swój sposób, jest miło, stoi, ale bez efektu "wow".
2. Budzę się rano, mam ochotę zrobić sobie dobrze - trzepię sobie radośnie i dochodzę, bo taki był przecież cel.

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
No to ja mam inaczej, są dwie opcje (na przykładzie porannej pobudki):
1. Budzę się rano, mam ochotę sobie postawić bez finału - dotykam kutasa w swój sposób, jest miło, stoi, ale bez efektu "wow".
2. Budzę się rano, mam ochotę zrobić sobie dobrze - trzepię sobie radośnie i dochodzę, bo taki był przecież cel.
Ten efekt "wow" to jest najlepsze, co można przeżyć... Uwielbiam to uczucie.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Hmmm, ja lubię postawić go rano i się bawić bez "wow". Tak samo po południu, odpowiedni dotyk i stoi czekając na finał.
Ale ja lubię go dręczyć i finał przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie, albo z partnerką, albo solo jeśli akurat jest w pracy...
Nie ma schematu i jest to fajne.