Ja mimo że mam żonkę to staram się raz dziennie zwalićjak jestem w delegacji poza domem to praktycznie codziennie, w domu bardzo rzadko. Wtedy posuwam cipkę żony
Ja mimo że mam żonkę to staram się raz dziennie zwalićjak jestem w delegacji poza domem to praktycznie codziennie, w domu bardzo rzadko. Wtedy posuwam cipkę żony
Jeśli o mnie chodzi to 3 razy w tygodniu ale gdy jest wolna chata to 3 -4 razy w ciągu dniaJak często sobie trzepiecie?
Dzisiaj tylko 3 razy, ale jutro wolne więc wynik będzie dwucyfrowyJak często sobie trzepiecie?
Dzisiaj tylko 3 razy, ale jutro wolne więc wynik będzie dwucyfrowy
Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???Ja średnio to pewno z 1 do 2 dziennie, oczy czym nieraz z 2-3 dni bez się zdążą, a nieraz z 3-4 dziennie. Ale zazwyczaj codziennie.
Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???
Chłopaki, albo ostro fantazjujecie albo macie naprawdę poważny problem.
Jeśli naprawdę masturbujecie się tak często to zachęcam do wizyty i seksuologa bo to, z całym szacunkiem i sympatią do Was, nie jest normalne (i raczej jest niezdrowe). I nie piszę tego ze złośliwości. Bardziej z troski o Kolegów z forum.
Tu już bardziej kłania się psychiatra.Doceniam troskę o innych ale do seksuologa to inni powinni się wybrać, wczoraj kolega z forum zaproponował sex z psem jako rozanielenie łóżkowych igraszek
To przegięcie . Psychiatra by miał co robić.Doceniam troskę o innych ale do seksuologa to inni powinni się wybrać, wczoraj kolega z forum zaproponował sex z psem jako rozanielenie łóżkowych igraszek
Jak tu się nie zgodzić...Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???
Chłopaki, albo ostro fantazjujecie albo macie naprawdę poważny problem.
Jeśli naprawdę masturbujecie się tak często to zachęcam do wizyty i seksuologa bo to, z całym szacunkiem i sympatią do Was, nie jest normalne (i raczej jest niezdrowe). I nie piszę tego ze złośliwości. Bardziej z troski o Kolegów z forum.
Co ta sytuacja dokładnie ma na celu?Od 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać
Satysfakcja z posiadania silnej woliCo ta sytuacja dokładnie ma na celu?
Dostaniesz jakiś medal, że nie sprawiasz sobie przyjemności?
Nie piszę tego złośliwie
Uczcijmy to minutą ciszyOd 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać
ŚwiętyOd 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać