• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często walicie konia?

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Czy chęć na walenie zmniejsza się u was wraz z wiekiem? U mnie jest tak samo, a lata lecą. Raz dziennie dla zdrowia...
Mam prawie 38 lat i walę codziennie.
Trochę zmniejszyło się ciśnienie. Nie jestem już tak napalony jak kiedyś. Natomiast chęć ciągle jest wielka, bo po prostu dobrze wiem i pamiętam, jak cudowne to jest uczucie.

Mężczyzna

Discrodowiec

Cichy Podglądacz
Zwaliłem po ponad dwóch miesiącach od 18 października do 29 grudnia nie trzepałem. liczyłem 30 grudnia na ⛲ ale nie miało to miejsca😒. dlaczego?(może zły film dobrałem) Taki okres i ilość taka jakbym się spuszczał co dwa dni🥺. 31 grudnia też zwaliłem i to było ostatni jak dotąd. Znowu zbieram ciężar.

Mężczyzna

DarkDrink

Nowicjusz
Ja mam 50 lat i też mi się zdarza 2 lub 3 razy w tygodniu sobie zrobić dobrze,ale prawdą jest że z wiekiem chęć na trzepanko spada jeszcze 10 lat temu zdarzało mi się walić codziennie a nawet 2 razy dziennie.
Jestem kilka lat młodszy, ale średnio na tydzień wychodzi podobnie, chodź częstotliwość bywa różna - czasem zdarzy się dwa razy dziennie.

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
Zdarzają się dni kiedy nie walę, ale zazwyczaj codziennie doprowadzam się do wytrysku, nawet w okresach kiedy regularnie uprawiam seks. Kiedyś, kiedy więcej bawiłem się w cyberseks to siedząc przed komputerem zdarzalo mi sie to robić kilka razy dziennie. Bywało, ze onanizowałem się na skype dla jednej kobiety a kiedy skończyłem łączyłem się z następną :) Dawne dzieje. Teraz raczej raz dziennie. Czasami dłużej, czasami na szybko. Jak uprawiam seks z kobietą to lubię po jeszcze sobie poprawić ręką.

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Zwaliłem po ponad dwóch miesiącach od 18 października do 29 grudnia nie trzepałem. liczyłem 30 grudnia na ⛲ ale nie miało to miejsca😒. dlaczego?(może zły film dobrałem) Taki okres i ilość taka jakbym się spuszczał co dwa dni🥺. 31 grudnia też zwaliłem i to było ostatni jak dotąd. Znowu zbieram ciężar.
Ja wale co dzien od 1-3 razy ale jak czuje ze zaraz sie spuszczę to przestaje walić i tak po 3 dniach takiej zabawy idac z zona do łóżka mam spory wytrysk a czasem mam siłę na kolejny raz. Nawet zona czasem sama mi ssa i nim sie bawi i przestaje gdy mam sie spuscic bo sama zauwazyla ze mam wiecej spermy po takiej zabawie