• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak często walicie konia?

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Czy chęć na walenie zmniejsza się u was wraz z wiekiem? U mnie jest tak samo, a lata lecą. Raz dziennie dla zdrowia...
Mam prawie 38 lat i walę codziennie.
Trochę zmniejszyło się ciśnienie. Nie jestem już tak napalony jak kiedyś. Natomiast chęć ciągle jest wielka, bo po prostu dobrze wiem i pamiętam, jak cudowne to jest uczucie.

Mężczyzna

Discrodowiec

Cichy Podglądacz
Zwaliłem po ponad dwóch miesiącach od 18 października do 29 grudnia nie trzepałem. liczyłem 30 grudnia na ⛲ ale nie miało to miejsca😒. dlaczego?(może zły film dobrałem) Taki okres i ilość taka jakbym się spuszczał co dwa dni🥺. 31 grudnia też zwaliłem i to było ostatni jak dotąd. Znowu zbieram ciężar.

Mężczyzna

DarkDrink

Cichy Podglądacz
Ja mam 50 lat i też mi się zdarza 2 lub 3 razy w tygodniu sobie zrobić dobrze,ale prawdą jest że z wiekiem chęć na trzepanko spada jeszcze 10 lat temu zdarzało mi się walić codziennie a nawet 2 razy dziennie.
Jestem kilka lat młodszy, ale średnio na tydzień wychodzi podobnie, chodź częstotliwość bywa różna - czasem zdarzy się dwa razy dziennie.

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
Zdarzają się dni kiedy nie walę, ale zazwyczaj codziennie doprowadzam się do wytrysku, nawet w okresach kiedy regularnie uprawiam seks. Kiedyś, kiedy więcej bawiłem się w cyberseks to siedząc przed komputerem zdarzalo mi sie to robić kilka razy dziennie. Bywało, ze onanizowałem się na skype dla jednej kobiety a kiedy skończyłem łączyłem się z następną :) Dawne dzieje. Teraz raczej raz dziennie. Czasami dłużej, czasami na szybko. Jak uprawiam seks z kobietą to lubię po jeszcze sobie poprawić ręką.

Mężczyzna

Grubykutas

Seks Praktykant
Zwaliłem po ponad dwóch miesiącach od 18 października do 29 grudnia nie trzepałem. liczyłem 30 grudnia na ⛲ ale nie miało to miejsca😒. dlaczego?(może zły film dobrałem) Taki okres i ilość taka jakbym się spuszczał co dwa dni🥺. 31 grudnia też zwaliłem i to było ostatni jak dotąd. Znowu zbieram ciężar.
Ja wale co dzien od 1-3 razy ale jak czuje ze zaraz sie spuszczę to przestaje walić i tak po 3 dniach takiej zabawy idac z zona do łóżka mam spory wytrysk a czasem mam siłę na kolejny raz. Nawet zona czasem sama mi ssa i nim sie bawi i przestaje gdy mam sie spuscic bo sama zauwazyla ze mam wiecej spermy po takiej zabawie