Ja mimo że mam żonkę to staram się raz dziennie zwalićjak jestem w delegacji poza domem to praktycznie codziennie, w domu bardzo rzadko. Wtedy posuwam cipkę żony
Ja mimo że mam żonkę to staram się raz dziennie zwalićjak jestem w delegacji poza domem to praktycznie codziennie, w domu bardzo rzadko. Wtedy posuwam cipkę żony
Jeśli o mnie chodzi to 3 razy w tygodniu ale gdy jest wolna chata to 3 -4 razy w ciągu dniaJak często sobie trzepiecie?
Dzisiaj tylko 3 razy, ale jutro wolne więc wynik będzie dwucyfrowyJak często sobie trzepiecie?
Dzisiaj tylko 3 razy, ale jutro wolne więc wynik będzie dwucyfrowy
Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???Ja średnio to pewno z 1 do 2 dziennie, oczy czym nieraz z 2-3 dni bez się zdążą, a nieraz z 3-4 dziennie. Ale zazwyczaj codziennie.
Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???
Chłopaki, albo ostro fantazjujecie albo macie naprawdę poważny problem.
Jeśli naprawdę masturbujecie się tak często to zachęcam do wizyty i seksuologa bo to, z całym szacunkiem i sympatią do Was, nie jest normalne (i raczej jest niezdrowe). I nie piszę tego ze złośliwości. Bardziej z troski o Kolegów z forum.
Tu już bardziej kłania się psychiatra.Doceniam troskę o innych ale do seksuologa to inni powinni się wybrać, wczoraj kolega z forum zaproponował sex z psem jako rozanielenie łóżkowych igraszek
To przegięcie . Psychiatra by miał co robić.Doceniam troskę o innych ale do seksuologa to inni powinni się wybrać, wczoraj kolega z forum zaproponował sex z psem jako rozanielenie łóżkowych igraszek
Jak tu się nie zgodzić...Wiecie co? Generalnie nie komentujemy negatywnie nawzajem swoich wpisów, poza tym masturbacja to rzecz baaaaardzo ważna w moim życiu (o czym doskonale wiedzą co, z którymi rozmawiam na orbicie) ALE po 3 razy dziennie??? A w weekend kilkanaście razy w ciągu dnia???
Chłopaki, albo ostro fantazjujecie albo macie naprawdę poważny problem.
Jeśli naprawdę masturbujecie się tak często to zachęcam do wizyty i seksuologa bo to, z całym szacunkiem i sympatią do Was, nie jest normalne (i raczej jest niezdrowe). I nie piszę tego ze złośliwości. Bardziej z troski o Kolegów z forum.
Co ta sytuacja dokładnie ma na celu?Od 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać
Satysfakcja z posiadania silnej woliCo ta sytuacja dokładnie ma na celu?
Dostaniesz jakiś medal, że nie sprawiasz sobie przyjemności?
Nie piszę tego złośliwie![]()
Uczcijmy to minutą ciszyOd 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać
ŚwiętyOd 18.11.2024 ani razu. Zacząłem czysty tryb życia i przestałem się dotykać