• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często uprawiacie seks?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja to nie rozumiem tego "ciężko z czasem". No bez jaj, czas zawsze się znajdzie, trzeba tylko chcieć.
Dzieci to inna bajka :)

Mężczyzna

Nudista

Nowicjusz
Od kilku lat bardzo ustabilizowany tryb życia i seks codziennie ale poza weekendami raz dziennie. W weekendy też rzadko dwukrotnie. Kiedyś, przed wspólnym zamieszkaniem na wakacjach lub weekendowo, dochodziło do 4 razy dziennie, 3 to był standard. Teraz bez szans ale i tak daje mi to satysfakcję (od 7 lat ta sama kobieta).

Mężczyzna

DawcaMocyWNocy

Cichy Podglądacz
Jestem pod wrażeniem... Skąd Wy bierzecie na to czas :p
Ja wiem, raczej naleze do typu osoby ktora korzysta z zycia pomimo tego jaka mamy sytuacje gospodarcza w kraju. Nie mam ciezko w zyciu ale tez nie naleze do kasty. Zwykla klasa srednia aczkolwiek staram sie miec czas na wszystko a napewno na zycie i na to aby robic to co lubie starajac sie nie ograniczac. A sex no to juz grzech odmowic wiec na to zawsze musi byc czas. Rano przed wyjsciem do roboty poowrocie, kolacja i juz na spanie ze 2 rundki i swiat sie kreci elegancko :D