• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często uprawiacie seks?

Mężczyzna

teegiee81

Cichy Podglądacz
Spontan jest najlepszy, za czasow bez dziecka z żoną zdarzało nam się kilka razy dziennie w różnych miejscach w domu i poza nim. Ale teraz to tak 2-4 trzy w tygodniu, ale czasem mamy ochote na taki dziki, bez zahamowań w kuchni, w sypialni, salonie ale... jest ktoś kto może nas nakryć 🤷 więc rozsądek wygrywa...

Mężczyzna

NaWesoło

Podrywacz
Gdzieś mniej więcej 4-10 razy w tygodniu. Zależy od tego ile mam roboty, jak się czuje, ile ćwiczę itd. Ciężko jest podać jakąś stała ilość bo nieraz wracam z roboty padam na ryj i idę spać, a nieraz jest tak że na pobudkę mam loda, przed wyjściem szybki numerek, a na wieczór jak jeszcze będą chęci to można coś podziałać.

Mężczyzna

33on

Seks Praktykant
Ostatbio rzadziej 2-3 razy w tydodniu, ale czas nie pozwala na wiecej a jajka naladowane pod kurek 😂

Mężczyzna

DawcaMocyWNocy

Cichy Podglądacz
Jak jestem w zwiazku to nie popuszcze musi byc min. 4-5 razy dziennie inaczej oszalalbym gdyby bylo mniej. Sa wyjatki jak stosunek trwa w miare przyzwoicie to mozna jechac aczkolwiek czasem u mnie bywa tak ze po 2 czy 3 razie to moge jechac i jechac i konc nie widac to mi sie odechciewa, zbyt dlugo tez nie dobrze... A gdy jestem singlem to zalezy ile mam czasu itp ale tez raczej 5 to minimum na tydzien. Chyba ze kolezanki maja czas i sie dogramy to codziennie cos sie ugryzie

Mężczyzna

DarylDixon

Seks Praktykant
Jak jestem w zwiazku to nie popuszcze musi byc min. 4-5 razy dziennie inaczej oszalalbym gdyby bylo mniej. Sa wyjatki jak stosunek trwa w miare przyzwoicie to mozna jechac aczkolwiek czasem u mnie bywa tak ze po 2 czy 3 razie to moge jechac i jechac i konc nie widac to mi sie odechciewa, zbyt dlugo tez nie dobrze... A gdy jestem singlem to zalezy ile mam czasu itp ale tez raczej 5 to minimum na tydzien. Chyba ze kolezanki maja czas i sie dogramy to codziennie cos sie ugryzie
Jestem pod wrażeniem... Skąd Wy bierzecie na to czas :p