Jakbym już tak musiał to bym przywiązał co by w razie wypadku zabawka nie wypadła z nogawkiW majtki chyba nikt nie będzie mi zaglądał
Jakbym już tak musiał to bym przywiązał co by w razie wypadku zabawka nie wypadła z nogawkiW majtki chyba nikt nie będzie mi zaglądał
Dobrze dobrany korek nie wypadnie. A jakby już ktoś bardzo się obawiał, może założyć coś takiego. A najlepiej gdy ktoś założy i zabierze kluczJakbym już tak musiał to bym przywiązał co by w razie wypadku zabawka nie wypadła z nogawki
Najpewniej korek był za duży na początek...Miałem 3 próby włożenia korka natomiast kończyło się "na pół gwizdka" ze względu na ból...
Właśnie, że najmniejszy rozmiarNajpewniej korek był za duży na początek...
Nie lubię te szklane
Zajebista dupeczkaTak na zakupy? Czemu nie...
wowDobrze dobrany korek nie wypadnie. A jakby już ktoś bardzo się obawiał, może założyć coś takiego. A najlepiej gdy ktoś założy i zabierze klucz
Może być problem, nie wiem czy Mikołaj obdarowuje takimi gadżetami, w końcu to świętywow
Już chyba wiem o co poproszę mikołaja pod choinkę
Pytanie mam następujące. Czy czujesz ten korek jak nosisz cały dzień ? Dostarcza ci cały dzień jakiś dodatkowych emocji ? Pytam bo mam kilka i jak włożę przed sexem, w trakcie to w sumie już nie czuje nic. Czasem jak się pospiesz i włożę za szybko to też przestaje czuć go. Mam różne ale coś może źle robięKoreczki to mega fajne uczucie wypełnienia - można nosić cały dzień
Wie co dobre.Moja Żona też uwielbia korki analne
DokładnieWie co dobre.
Tak czuję go cały dzień mając w sobie. Tyle że ja specjalnie kupiłem taki co ma grubszą nóżkę na której zaciska się zwieracz. Może twój ma zbyt cienką i dlatego po czasie zapominasz, że masz go w sobie.Pytanie mam następujące. Czy czujesz ten korek jak nosisz cały dzień ? Dostarcza ci cały dzień jakiś dodatkowych emocji ? Pytam bo mam kilka i jak włożę przed sexem, w trakcie to w sumie już nie czuje nic. Czasem jak się pospiesz i włożę za szybko to też przestaje czuć go. Mam różne ale coś może źle robię
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zabawy fiutkiem po kamyku uwielbiam ten stan. Przyznawać mi się tu. | Masturbacja | 35 | |
A | Uwielbiam stopy Cioci | Fetysze i perwersje | 0 | |
M | Uwielbiam się kochać | Ogłoszenia | 0 | |
W | uwielbiam połykać spermę | Ogłoszenia | 4 | |
D | Rimming. Uwielbiam. | Seks | 0 |