• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ja natomiast uwielbiam korki analne

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Jakbym już tak musiał to bym przywiązał co by w razie wypadku zabawka nie wypadła z nogawki 😆
Dobrze dobrany korek nie wypadnie. A jakby już ktoś bardzo się obawiał, może założyć coś takiego. A najlepiej gdy ktoś założy i zabierze klucz 😜
IMG_20230906_152519.jpg

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
Koreczki to mega fajne uczucie wypełnienia - można nosić cały dzień 😉
Pytanie mam następujące. Czy czujesz ten korek jak nosisz cały dzień ? Dostarcza ci cały dzień jakiś dodatkowych emocji ? Pytam bo mam kilka i jak włożę przed sexem, w trakcie to w sumie już nie czuje nic. Czasem jak się pospiesz i włożę za szybko to też przestaje czuć go. Mam różne ale coś może źle robię

Majk007

Cichy Podglądacz
Pytanie mam następujące. Czy czujesz ten korek jak nosisz cały dzień ? Dostarcza ci cały dzień jakiś dodatkowych emocji ? Pytam bo mam kilka i jak włożę przed sexem, w trakcie to w sumie już nie czuje nic. Czasem jak się pospiesz i włożę za szybko to też przestaje czuć go. Mam różne ale coś może źle robię
Tak czuję go cały dzień mając w sobie. Tyle że ja specjalnie kupiłem taki co ma grubszą nóżkę na której zaciska się zwieracz. Może twój ma zbyt cienką i dlatego po czasie zapominasz, że masz go w sobie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry